Plážový stan. potreba či zbytočnosť?

rolak
1. júl 2011

Cestujeme s ročným dieťaťom do Chorvátska a zvažujeme,či kúpiť ten plážový polostan. Využili ste ho? je to dobrá vec,alebo sa zaobídeme aj bez neho? stačí slnečník?

anjelicek26
1. júl 2011

My sme ho velmi vyuzili, mala si tam vela odspinkala... slnecnik je na dve veci... stale posuvas, ako sa hybe slnko... za tych par eur to urcite stoji...

bambi2
1. júl 2011

slnecnik uplne staci, hlavne dieta dobre natriet a na plaz chodit rano do 12tej hodiny alebo az po 16tej hodine...

maryanna
1. júl 2011

My sme teraz dosli od mora, a mali sme plazovy stan, ale kedze mame hyperaktivne dieta bol nam na nic, jedine pre dospelych a na odlozenie veci.....tam sme kupili slnecnik:D

akika722
2. júl 2011

teraz ho maju v kauflande za 9eur 😉

ivett1
2. júl 2011

Plážový stan je pre ročné dieťatko výborný...ja by som ho určite kúpila 😉 ...naši sú už veľkí, takže tu sme to riešili len dobrým opaľovacím krémom a klobúčikmi, alebo čiapkami 🙂 a jasné, že to netreba preháňať na slnku, aj keď budete mať stan 😎

brisilda
2. júl 2011

odporucam!!! isto vyuzijete

mat_ka
3. júl 2011

ahoj my mame napriklad tento:
http://www.active-one.sk/sk/plazove-stany/82-qu...

je to super aj pre deti a aj si je kde dat veci a mas vsetko "pod jednou strechou" - stabilne moze fukat kolko chce, postavis/zlozis sup sup za chilku.
vyuzivame to cela rodina, sadnes si tam, zazipsujes sa a v pohode sa prezlecies, ...

ODPORUCAM !!!!

katarinasifrova
3. júl 2011

aj ja urcite odporucam,my sme ho velmi vyuzili a chystam sa ho pouzit aj tento rok 🙂

jankako
3. júl 2011

aj my cestujeme o dva týž.na dovču a kúpila som ten stan.osobne si myslím,aj ked nemám skúsenosť,že je to využitelná vec..