Pláž v Chorvátsku s borovicovým lesom

mimibabybell
21. mar 2024

Ahojte, prosím Vás,kto chodíte do Chorvátska...v lete chceme ísť k moru do Chorvátska. Potrebujem lokalitu,kde je borovicový les pri pláži. Viem, že to bolo niekde na severe Chorvátska, čítala som to tu kdesi v príspevkoch,len si neviem spomenúť na názov letoviska. Prosím vás, ak niekto viete názov mesta, resp. pláže poraďte, ďakujem. Potrebujem to zistiť kvôli astme u člena rodiny. Potrebujeme borovicový les na prechádzky a more na kúpanie. Vďaka 👋.

11mirka22
21. mar 2024

@mimibabybell pakoštane, pine beach a vedľa pláž pilatuša

zuzka565
21. mar 2024

My tento rok už ideme 4rok do zadaru do hotela donat. Je to síce starší hotel ale majú All inclusive, program pre deti ( aj keď nie slovenský ale nám to nevadí).Je tam veľa zelene a aj les a na kúsok je aj piesočnatá pláž.

minenkak
21. mar 2024
mimibabybell
autor
21. mar 2024

Ďakujem vám veľmi pekne 🙂 pomohli ste mi ,idem hľadať 🙏 ak ešte niekto ďalší má skúsenosť, prosím napíšte, vďaka ❤️ niečo z toho určite bude ešte voľné a bude sa dať rezervovať...

minenkak
21. mar 2024
beronsche
21. mar 2024

Brac - Supetar alebo Postira - plaz Lovrecina - len je par km od postiry

bubinko1506
21. mar 2024

Pozri aj Porec, Primosten, Bilo pri Primostene, Biograd, Pirovac (tam je ale hlboky zaliv, nevidis otvorene more), Pakostane, Drage a tusim aj Petrcane pri Zadare

harley1205
21. mar 2024

Petrcane tam je naozaj krasne, odrobila som si par sezon a na plazi su tieto borovice..je to male rybarske mestecko kusok od Zadara asi cca 7 km

tinusch
21. mar 2024

Povljana

heln
21. mar 2024

@mimibabybell istria rovijn, alebo hotel delfin, tiez istria, tam bolo vela borovicovych lesov.

jaond19
21. mar 2024

@mimibabybell dva roky po sebe sme boli v Katore (kusok od Umagu), az po Umag su popri mori borovice a chodniky na prechadzky, tento rok planujeme dve dediny dalej smerom ku slovinskym hraniciam do Savudrije, je tam par metrov od mora borovicovy les a v nom kemp + nejake apartmany. Aj v Pule sa daju najst miesta s borovicami pri mori, no je to na behačku autom, nie pesi. Okrem casti poloostrova Verudela. V Rovinji je take miesto v chran.parku Zlatni, tam je ale horsi teren pre kocik.

zooeynka
21. mar 2024

Takmer vsade su borovicove a piniove lesy pri plazach 🙂 od severu po juh

kp7333
21. mar 2024

Ako uz bolo spominane, takmer vsade su v HR piniove lesiky na plazi. Skor by som sa zamerala na povrch plaze a vstup do mora. Pripadne ak hladas klud, vyhnite sa Makarskej riviere. Pekne a kludne plaze s borovicami ma Primosten, Biograd, ale aj uz spominany Zadar- Borik (hotely priamo na plazi napr. Donat), kde su aj zalivy s pomalym vstupom do mora vhodnym pre deti, aj piesok).

tiezjedna
21. mar 2024

@mimibabybell Obrovská pláž s borovicami je v Biograde na Moru.

lenkaviktorka3
21. mar 2024

Aj v promajne je borovicovy hajik

kikiballa
21. mar 2024

@mimibabybell my sme boli v poreči. Tam bol borovicovy les pozdĺž celého pobrežia.

scarrida
21. mar 2024

@mimibabybell my sme boli v Povljana vila Kastel,uplne perfektne.Hned pri plaži je lesik

sofia1
21. mar 2024

@mimibabybell určite Murter

pe_mi
21. mar 2024

@mimibabybell na severe,podľa mňa hovoris o Pula

mimibabybell
autor
22. mar 2024

Ďakujem vám 🙂👋 už zháňam 🤗

dadulajda
23. mar 2024

My chodime robit na ostrov Ugljan, kde je skvely rezort Zelena Punta. Vlastnia ho slovaci a pracuju tam tiez slovaci. Ludia sa tam vracaju desiatky rokov.🧡

drobcek8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drobcek8
25. mar 2024

@minenkak Toto je prosím Vás kde? Takéto "mrské" more som v Chorvátsku ešte nevidela :(

drobcek8
25. mar 2024

@mimibabybell Crikvenica, Baška Voda, Promajna 🙂

minenkak
25. mar 2024

@drobcek8 no tak oceán je krajší to je pravda, ale podľa čoho je to more mrske

drobcek8
25. mar 2024

@minenkak No skoro všade kde sme boli bolo takéto more. Veď možno je to len zlá foto alebo neviem. No nevyzerá to more pekne, priezračne.

minenkak
25. mar 2024

@drobcek8 kúsok ďalej, dostatočne prehliadna,dala so s pozvoľným vstupom do mora

minenkak
27. mar 2024
mimibabybell
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drobcek8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz