Ahojte, máme vyhliadnutú plavbu loďou so zaujímavými zastávkami. Je to cez stránku luxusné plavky.sk. Niekedy dávnejšie som počula, že loď možno opustiť iba pokiaľ idem so sprievodcom z lode. Takže ak si chcem sama urobiť program nemôžem? Neviete náhodou ako to chodí? Len tie čo ste už boli pritom. Ďakujem 🙏🙂
@martinka13 ďakujem pekne 🙂 tiež som to takto čítala a aj by ma to takto potešilo...no niekde dávno som toto počula a teraz má to napadlo
@martinka13 a páčilo sa vám? Mne sa celkom takato forma dovolenky pozdava. Mate niečo čo vám vadilo?
Ja som tiež bola v Karibiku a buď sme si mohli zaplatiť nejaký výlet alebo sa pomotať po okolí. A ako píšu, dodržiavať čas návratu.
Môžete sama , cez lodnú spoločnosť ako len chcete
Boli sme v roku 2019 (Stredozemné more) a v pohode sa dalo opustiť lod. Len si treba ustrážiť odchod,loď totiž nečaká. ALE!!!! evidovala som nejaké obmedzenia v čase najväčšej corony, mala to tak tuším spoločnosť MSC Cruises v Európe a tuším záviselo to od konkrétnej krajiny,kde stála loď, resp. nevylučujem,že to mohlo byť aj interné nariadenie tej ktorej spoločnosti,keďže ako vieme, táto forma turizmu dost utrpela a spoločnosti robili možné nemožné, aby zvýšili bezpečnosť a obmedzili nákazu plus prilákali ľudí a obnovili dôveru pre túto formu dovolenky v jednotlivých pristavoch. Čiže áno,počuť ste to mohli. Treba preveriť aktuálne informácie. Takúto formu dovolenky len a len odporucam, aj my sa opäť chystáme budúci rok na jar, snáď to vyjde..
@slovenka753 toto je podla mňa najlepší spôsob dovolenky. Nemusíš trepať žiadne veci pri presúvaní z miesta na miesto. "Hotel" Ťa dovezie do ďalšej destinácie počas noci. Za mňa top.
Ahoj, ak mas otazky, kludne napis spravu. My chodime casto na lode.
Keď som už v aktuálnej debate, ktorú destináciu odporúčate v rámci Európy? Resp. aké spoločnosti sú ešte fajn,s čím máte skúsenosť? My sme boli zatiaľ len západné Stredomorie, s MSC Cruises, loď Meraviglia. Veľmi ma ťahá na sever, resp.muza skôr východné Stredomorie.. zvažujem niečo na jar budúci rok.. uvítame všetky typy, ďakujem 🙂
Vsetkym vám velmi pěkné dakujem ☺️
https://www.luxusneplavby.sk/katalog/5303/costa...
Nám sa paci tento program. Samozrejme termín by sme chceli niekedy apríl - maj buduci rok. Tak pockame či daju anebo tam budeme pisat. Este raz dakujem.
Aj mi chceme ísť teraz v apríli
@oblecenie99 Aida 🙂
My sme boli v Karibiku. Tam to určite neplatilo. Každú zastávku sme si naplánovali sami. Jediná podmienka bola, že sme sa museli dostaviť na loď do určitej hodiny. Loď nečakala na nikoho.