Ahojte, chcela by som so synom chodiť plávať, po lete aj mozno baby plávanie. Ale na zatiaľ by ste mi čo poradili? Koleso? Rukávniky? Inú pomôcku? Má 6 mesiacov. Jasne, že nečakám, že ho hodím do vody a bude plávať. Budem stále pri ňom ale v čom sa má začať učiť? Ďakujem
na baby plavanie nebudes potrebovat nic. Na plavanie som ja pouzivala Cherek kolieska... ale je kadeco v ponuke... este aj plavky s plavakmi:D
@simca06022011 áno, viem. Ale tak na teraz.
@hipuska no tak neviem, moja nikdy v kolese nebola a ani nevydrzala, cize s kolesami neporadim :D poobzeraj net, je aj rybicka eshop, tam skus pozriet, niekedy mali aj clanky, pripadne poradia co tymto krpcom do bazena 🙂 mne bola 8m s tymi cherek, drzalo to dobre, hodila som ju do bazena a bolo :D
skusali sme aj to zlte koleso, kde sedi aj swimtrainer. V lete mal 7-8 mesiacov. Obe boli na prd, pretoze sa v nich dokazal prekotit a bolo ho treba kontrolovat ovela viac, ako ked ho drzis. Na baby plavanie chodime od 3 mesiacov. Myslim, ze od 9 mesiacov sme zacali postupne s rukavnikmi, ale realne sa v nich udrzal tak po mesiaci, ked mal cca 10.
@hipuska mne tu baby odporucili na plavanie toto koleso 🙂 lebo som sa rozhodovala medzi tymi zltymi co je taky velky kruh ale vela zien mi napisalo ze v tom kolese boli deti velmi nespokojne + tie otvory na nohy skrtia sirsie stehienka...
Takze som si zohnala tu cez bazar 🙂