Ahojte planujete dovolenku toto leto? Ak ano tak kam? Nieco cenovo priatelnejsie ak viete aj cestovku odporucit.
@dominika1505l uz mame zaplatenu zalohu, Chorvatsko. Po vlastnej osi.
ideme do Turecka ale kedze po dlhej dobe konecne niekam ideme, tak sme si dopriali trosku drahsi hotel 🤷♀️ a ideme cez Miatour (sprostredkovava cez viacere cestovky) a vzdy nam najde perfektny hotel alebo miesto
my Taliansko, 2krat, raz s detmi Lignano (overene apartmany autom) - cez tal. agenturu a potom s mužom poznávačka - Neapol - Pompeje-Amalfi-Ischia - po vlastnej osi letecky
@sorciera24 navstivit Pompeje je moj sen 👍
Tatry,Cechy,Anglicko,Taliansko vsetko bez cestovky kedze nejdeme prvy krat
chceli by sme ist do Talianska a Spanielska, no uvidime aka bude realita, zatial mame naplanovanu chatu v Tatrach, tu uz aj zajednanu, na ostatne este musim pockat s drahym skrz dovolenku v praci 🙂
@dominika1505l aj my plánujeme, teda už máme aj 50%zaplatené,, tento rok to bude Tunisko, veľmi som chcela ísť do Grécka alebo na Cyprus, ale keďže aj dovolenky išlo hore vyhralo lacnejšie Tunisko,, okrem toho ideme s mužom bez deti do Madridu a ešte určite dáme neake vikendovky po Slovensku
Balaton 🙂
Paríž a Sardínia bez cestovky. A ajurvédsky pobyt na jeseň.
1.mája ideme do Dubaja a do septembra ešte chceme ísť na Kapverdy,Sicíliu alebo Kanárske ostrovy,ešte nie sme úplne rozhodnutí. Odporúčam ti Inviu,oni predávajú zájazdy v podstate všetkých cestovných kancelárií,takže nájdeš všetko na jednej stránke. Do vyhľadávača si nahodíš požadované kritériá - napr. destináciu,termín,stravu,akú by ste chceli,letisko,odkliaľ chcete letieť,cenu za osobu atď. a vyhodí ti to všetky vhodné možnosti. Ušetríš kopu času,ako keby si mala prezerať jednotlivé ponuky ck.
Taliansko - Toskánsko a Elba, Slovensko, a zvyšok uvidime
Zatiaľ Kanárske ostrovy, Česko, Rakúsko, Taliansko sever, Maurícius a možno stihneme ešte čosi. Všetko bez cestovky po svojom.
Slovensko a Bulharsko Nessebar vyzera to tam super pre deti .Na Svk chodime do Dunajskej stredy do aqua parku.. v Kosiciach chceme skocit do Dino parku Tatry Mozno zas Liptov.,
Áno Kreta cez Satur na začiatku júla a na začiatku augusta Košice a okolie. Tešíme sa.
@dominika1505l ja este cakam ci daky zakaz cestovania nebude radsej lebo keď nam predminulé leto zrušili Tunis tak sme sa naťahovali aby nam vrátili peniaze.. takze nechavam to tak 😊 bud pojdeme alebo nie
@ninusa221 ved to.... Niekde v Cine je vraj zakaz vychadzania ze nic tam nefunguje tak kto vie co zas tu naplanuju a kedy🤦♀️
@dominika1505l nie, prerabame stary dom, vsetky prachy pojdu tam. Ba, s detmi pojdem k rodicom na chalupu, dobre mi bude so sprchou v zahrade 😅🤣
ideme Andalúzia (Špan.) alebo Grécko a po sto rokoch aj do Tatier.. dúfam, že mi zase nepokazia dovolenku tie naše slovenské ceny a úroveň služieb...
Za mňa hotel Limak pre rodiny s detmi top. ☺️ Hadam sa nic nepokazi …
Tento rok je hitom Turecko, Grécko a Severný Cyprus 🙂
@simsalabim môžem sa opýtať cez koho si riešila ubytovanie do Chorvátska?
@ninusa221 ja tiež neviem ci mam niečo plánovať do zahraničia keď nevieme co bude zajtra
@bublinka127 myslis v Chorvatsku? Priamo s ubytovatelom.
my planujeme Taliansko, doprava autom, ubytko cez booking
@sorciera24 ahoj prave taketo daco hladam.
Mohla by si mi dat dake tipy na ubxgko prepravu...vo este vidiet
Kde sa da kupat v mori?
Lebo Neapol je asi dost spinsvy.dakujem ti
@dominika1505l planujeme Cyprus, cez Satur