Plánovaný výlet a dážď

10. júl 2020

Ahojte už asi týždeň sme boli dohodnutí na túto sobotu že pôjdeme na výlet a ako vidím tak ma pršať pondelok utorok sa dať nebude a potom znovu dážď a ochladenie čo by ste robili by na mojom mieste išli by ste zajtra na výlet aj napriek takému počasiu ?

veronikaszabova
10. júl 2020

Zmenila by som miesto vyletu.
My sme mali ist zajtra do jaskyne, namiesto toho ideme do Aquacity Poprad, nakolko ma cely den prsat 🤷‍♀️

hettinka
10. júl 2020

@veronikaszabova ja myslím, že v jaskyni nezmokneš, ale na kúpalisku áno.

autor
10. júl 2020

@veronikaszabova nechceme meniť je to naše obľúbené miesto kde chodíme každý rok

autor
10. júl 2020

Tak čo išli by ste do toho ?

lubina
10. júl 2020

tak by som asi zmenila datum, ak nechces menit miesto

autumm
10. júl 2020

Ja by som isla. Nakoniec nai nemusí pršať. Predpovede sa často menia

autor
10. júl 2020

@lubina takto pondelok utorok hlásia tak celkom fajn a potom zase celý týždeň dážď a ešte k tomu ochladenie ja mám pocit že bude celé leto pršať

lubina
10. júl 2020

ale nebude hadam cele leto prsat 🙂. Bol to len moj nazor, ja si neviem poriadne uzit vylet vonku ak prsi a mam cele nohy mokre 😉 ...preto by som ja radsej zmenila datum, ale mozno inym to az tak nevadi. A tiez je rozdiel ak len mrholi a ine ak je poriadny lejak...

maciatkolulu
10. júl 2020

Akože nerozumiem, len ty vieš kam idete a co sa tam dá robiť, načo sa pýtaš na fóre, či by niekto išiel, alebo nie, dosť zvláštne. Myslím, že málokto ma chuť výletov at v škaredo počasí, s deťmi, či bez, to my tiež nevieme, či máš, a opäť aké sú možnosti.... Keď tu napíšu chod, bude to bohovske, popakijes familiu a vyrazí do necasu😂👏😂😂👍👍

k_a_j_k_a
10. júl 2020

Pozri, závisí od vás. Od toho, ako máte staré deti, kdo ide, ako ste zvyknutí. Sú ľudia, ktorým vadí, keď kvapká. A sú ľudia, ktorí behajú po kopcoch v lejaku.
Ďalšia vec, nevieme, čo tá vaša aktivita je.
Osobne, ak by to bola tradícia, ja by som šla. Ale ja mám deti už väčšie, viem, čo zvládnu nielen ony, ale aj ja s MM.
Na druhej strane, vieme, ako funguje predpoveď počasia, takže ani také zlé to byť nemusí 🙂 alebo aj môže 😁

syslik81
10. júl 2020

dast moze byt aj jemne mrholenie..alebo chvilkova sprska kedykolvek cez den ... zalezi kam na vylet co tam budete /mate v plane robit ... nik ti tu neporadi sama musis svediet ci sa tam da aj v dazdi alebo nie

veronikazoja
10. júl 2020

ťažko sa zamyslieť nad takouto otázkou keď nevieme kam ideš a čo tam budeš robiť, či ideš sama alebo s deťmi (rodinou) a či je to len tú sobotu alebo na dlhšie keďže spomínaš počasie aj v budúcom týždni
sú výlety, ktoré sa dajú absolvovať aj v zlom počasí, ale všetko záleží od miesta a toho čo sa tam bude robiť a tak isto ak to má byť na dlhšie, tak ja osobne sa nespolieham na predpoveď počasia dlhšie ako 2 dni a veľa razy sa mi stalo, že sa predpoveď počasia zmenila zo dňa na deň
výletovať sa dá aj v daždi ale záleží kam a čo

autor
10. júl 2020

Ideme do košickej zoo + do mesta s deťmi vo veku 7 a 2 roky

lenuliatko84
10. júl 2020

Jasne ze by som nesla.este vela krasnych slnecnych dni nas caka

nelca84
10. júl 2020

tak do zoo aj do mesta môžeš ísť fakt hodikedy, neni to nič, čo treba zajednávať pol roka dopredu, tak načo za každú cenu v daždi

sense
10. júl 2020

Ak to nie je kupalisko tak ano...

autor
10. júl 2020

@nelca84 pretože muž musí skôr dať vedieť v práci že berie dovolenku a dohodnúť sa s niekým aby ho zastúpil preto

autor
10. júl 2020

Ešte k tomu teraz v práci zaúča nového takže mu je ťažšie zobrať len tak hocikedy dovolenku

nelca84
10. júl 2020

tak choďte, neviem akú radu očakávaš

ckatka
10. júl 2020

My sme ako rodina mali v detstve "šťastie" na výlety...
Večne keď sme niekam šli...do.lesa, opekat, na huby, na výlet....sme zmokli. Pršiplast mal každý v ruksaku permanentne 😂😂😂 a vôbec mi to ako decku nevadilo. Zmokli sme vyšlo slnko a výlet pokračoval. Pripadne sme sa počas dažďa schovali a potom pokračovali. Letné dažde málokedy trvajú dlho.
Teraz ako dospelá...pozriem SHMÚ, radary, aladina...A vieme s 15minutovou presnosťou plánovať kedy a kam a kedy sa schovať. Ako motorkári musíme mať to počasie zmaknute...
Nedaj sa odradiť keď chceš ísť chod...len pozri SHMÚ že kedy lepšie. Alebo zbal prsiplast gumáky a bežte. Užívajte.
Nie je zle počasie len zle oblečený človek.

777januska777
10. júl 2020

Ja by som vymyslela nejaký iný výlet. To že tam chodíte každý rok je fajn, ale už možno treba zmenu. Ak máte auto, tak nie ste vôbec ničím obmedzení a môžete vymyslieť úplne iný program.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martyzpp
10. júl 2020

Na imeteo si môžeš pozrieť pekný článok, kde píšu ako to zajtra asi bude vyzerať. Studený front bude už od zajtra rána prechádzať Slovenskom od západu. Na západnom Slovensku má zrána pršať, búrky hrozia výnimočne lebo ešte nebude tak teplo. Avšak už keď sa počas dňa bude otepľovať, tak s predchádzajúcim frontom sa na strednom a východnom Slovensku začnú tvoriť búrky, ktoré môžu byť veľmi silné, takže nešla by som nikam. Ak by hrozil len dážď tak áno, veď máme gumáky a pršiplášte ale búrky sú veru nebezpečné a hlavne na takých otvorených priestranstvách ako zoo by som to neriskovala. Urobte si iný program, do zoo choďte inokedy.

cistykvietok
10. júl 2020

Ahoj. 🙂 My sa tiež zajtra chystáme na výlet na Plavecký hrad. Tiež ma zarmútila predpoveď počasia, ale ak nebude pršať iba mrholiť, určite pôjdeme. ;) Máme radi výlety za každého počasia a radšej bez ostrého slnka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. júl 2020

@cistykvietok no asi pôjdeme muž zoberie dnes dovolenku takže asi isto pôjdeme potom by to bola škoda nevyužiť

cistykvietok
10. júl 2020

Nech vám teda počasie praje a nám tiež. ;)

veronikaszabova
10. júl 2020

@hettinka vtipne 😁😁🤣🤣 len do jaskyne sa ide 1.5 hodinu pesi popri lese a maju byt burky

hettinka
10. júl 2020

@veronikaszabova skús ešte pozrieť Vazecku jaskyňu, k tej prídeš na doraz autom a pre deti je fajn, síce mala, ale dá sa. Ako alternatíva.

ibrunova
10. júl 2020

No podľa toho, aký výlet. Výlet môže byť aj túra, kupko, ale aj výlet niekam do mesta, múzea.