zdravim,
v termine 20–27.6.2015 mame rezervovanu vecsiu plachetnicu Sun Odyssey 40.3 (rok. 2006) z mariny Kremik (Chorvatsko) a chystame sa na pohodovu dovolenkovu plavbu s 2 detmi (6 a 3 roky) okolo chorvatskych ostrovov
Stale ale mame 1 kajutu volnu prioritne pre 2 dospele osoby (nefajciari) + dieta/deti. Plavba bude prisposobena detom. Na lodi bude siet. Ak ma niekto zaujem budeme radi ked sa mi ozve.
Celkove naklady (doprava, strava, lod, mariny, ..) budu zhruba okolo 450,– Euro na dospelu osobu / tyzden.
Najde sa niekto odvazny? Nas web: http://www.straky.sk
zdravim
dik za reakcie
cena:
samotna lod vyjde podla velkosti a terminu zhruba 300 euro na osobu
ak nemate kapitansky preukaz musite pocitat zhruba 500 euro navyse na kapitana (da sa objednat lod aj s kapitanom)
doprava do chorvatska + parovanie v marine cca 250-300 euro na auto
jedlo zhruba 500-600 euro na lod
a ako som uz pisal v inzerate celkovo vyjde cena na 1 dospelu osobu cca 450-500 euro (ja som kapitan a teda kapitana neplatim 🙂
kde sa to da objednat:
google: charter plachetnica site:sk
zo slovenskych mozem odporucit maxo.sk z ceskych www.najachtu.cz, www.charteronline.cz
ano je to uplne ina dovolenka
a napriek tomu ze je cca 6-8 ludi na priestore zhruba 10x3 metre
tak sa nenudi ako pri pobytovej dovolenke
zazie nieco uplne nove (ostrovi kam sa inak ako lodou neda dostat, pohlad na plaze od mora, kazdy den ina zatoka, plavanie v mori kde je hlbka cca 80m a pod.)
ocakava sa aspon trosku sportovy/adrenalinovy duch a zapojenie sa do spolocnej prace
(varenie, tahanie lan, kormidlovanie)
prave preto som sem dal inzerat ze ak to chce niekto skusit moze ist s nami ak mu vyhovuje dany termin
pripadne dalsi rok sa mozme dohodnut - lebo mi chodime kazdy rok
nejake nase fotky si mozte mrknut napr. tu:
http://straky.sk/Jalbum/Jachting/index.html
ak mate dalsie otazky kludne sa pytajte
peter
Taky ráda jezdím po Evropských zemích. S sebou si přibalím vždycky výrobky z eurona katalogu drogerie z www.katalogdrogerie.cz
zdar eurona ja si tie eurona vyrobky so sebou nikdy nepribalim a som tu 🙂
Úžasná ponuka , hneď by som išla, no toto nie je pre moju polovičku. Škoda. 😢
Inak jazdime na plachetnicu kazdym rokom a kludne sa da dohodnut ak by niekto chcel ist - hladame ale len nefajciarsku rodinku s detmi v podobnom veku ako tie nase, sportovo zalozenu, ktora aj prida ruku k dielu.
Zdravim ta peter, tento rok uz ideme inde, ale buduci rok by to mohlo byt pre nas zaujimave. Maly krpec bude mat buduce leto 3 roky, je to uz dostatocny vek na takuto plavbu? Plus mame este dve dalsie deti 4-6 rokov. Tomas
caf lastom
nas najmensi bol minule leto na lodi ked mal akurat 3 roky no a starsi bol prvy krat ked mal 2,5 roka (vid fotky v mojej galerii). Mali sme k nim ale babku na strazenie - predsalen sa o tie deti clovek boji. Pre mna je podstatne ze deti by sa mali uz aspon vediet udrzat na vode, samostatne chodit a pocuvat. My sme so starsim chodili na bejby plavanie takze on bol v pohode. Viac sa bojim o mladsieho ktoremu sa moc plavat nechce. Samozrejme plavacia vesta je povinna vybava. Na lod davame aj ochrannu sietku. Viac deti bude aj viac vymyslat takze kazdy den bude musiet byt dedikovany dospely co bude davat na ne pozor. Al malo by sa to dat zvladnut. Deti (aspon tie nase) nemaju ani morsku nemoc. No a ani nemali problem sa prisposobit omedzenemu priestoru. Ked sa im k tomu este vymyslia nejake hry (na potapanie, piratov, hladanie pokladu a pod. mohlo by to byt zaujimave).
@thebeno Zdravim Vas, dakujem za vasu IP minuly rok sme boli sami na mori len s detmi a dopadlo to nad mieru dobre. A aj pre ostatnych odkazujem nebojte sa toho my sme minuly rok boli dvaja dospeli 3 deti 4, 3,rocne a 1,5r. Ano obcas to bolo na rocne ale treba vsetko dobre zvazit, dbat na bezpecnost vesty mali skoro stale na sebe. Deti si to velmi uzili.
Dakujem za ponuku boli sme jej nakloneni ale tento rok sa rozhodli stary rodicia ze sa chcu pridat tak sme rezervovali plachetnicu na jun ako minuly rok. Prajem prijemnu a nicim nerusenu plavbu.
Tento rok ideme na plachetnicu 24.-31.8.2019. Nechce sa niekto pridat?
@maja2005
tu je linka na lod ktoru mame objednanu
https://www.yachtic.com/patriot-elan-344-impres...
je to dobra lod uz sme s nou pred 2 rokmi boli plachtit
teraz su aktualne podobne lode est eza dobru cenu:
my ideme ale o týždeň skôr a sami s tromi deťmi 😉 a možno máme tu istú plachetnicu