ahojte kočky, viete mi poradiť nejaké piesočnaté pláže v chorvátsku, nieco skor max do polovice Chorvatska, nei velmi daleko. ale aby to nebolo len take mrtve ale aby tam bolo aj mesto kam sa ist prejst. dakujem. Paci sa mi plaz NInska plaz aj VID ale pride mi to podla popisu take bez zivota potom. dakujem
ahoj, my sme boli minulé leto v mestečku Crikvenica, je to hneď v podstate na samom vrchu Chorvátska, je tam krásna piesočnatá pláž, má aj ocenenie modrej vlajky, avšak každý deň, tam platíš vstupné, ak nie si ubytovaná, napr. v hoteli, kde to máš v cene zahrnuté 🙂 nie je to veľká suma a môžeš odtiaľ aj odísť a neskôr sa vrátiť (za jedno vstupné), len ti dajú razítko na ruku.
@janusik026 dakujem pekne popozeram, 🙂
@laurinka88 dakujem pekne, v crikvenici sme boli, o tejto plazi viem, a crikvenica je super ale chceme tentokrat nieco pdoobne v taliansku kde su kvazi piesocnate plaze free s plytkym vstupom, dkaujem pekne
ostrov Rab - Rajska plaza a aj ine, nadherne piesocne (v mestecku Lopar myslim), aj mestecko RAB je krasne, len je len jedina cesta na ostrove a ked sme tam boli pered par rokmi my, bola stale zapchata co vsetci chceli ist do mesta :-/
Podla mna tvojmu popisu zodpoveda prave to taliansko a v sev. chorv. take nenajdes.
Teda nie vsetky podmienky. Ked aj niekde bude piesok, bude to taky umely - navezeny, len na urcitu cast plaze a kusok do mora..je to vidno...A ked je aj piesok prirodzeny, je taky s kamienkami, alebo potom take skor ze ako bahno to vyzera....nie je to taky ten taliansky, rasp. niekto by to uz ani nevolal pieskom. Par zasivakov je, ale su to prave tie bez zivota, co nechces...
Uplne vazne, by pri tych poziadavkach to vychadza ze by vam sadlo prave to Taliansko.
No ale aby som len nekecala odveci, mozno Omis, len to niekomu vyhovuje, niekomu nie...
v mestečku Omiš je tiež piesočnaná pláž...mám ale informácie, že za vstup na ňu sa platí jednorázový denný poplatok. Mestečko je ale krásne s možnosťami rôznych výletov, napr. na rafting po rieke Cetina alebo len tak si prenajať loďku, rovnako je tak na skalnatom brale kaplnka s nádherným výhľadom. Popozerajte...je to ale trošku ďalej
to mam iba ja taky pocit ze uz skoro na vsetkych plaziach sa plati? To je uz co, kedysi vobec neboli spoplatnene tieto plaze
@klarisa6 zijem v meste Umag a tu sa neplatia plaze 😀
@janusik026 ahoj, a vedela by si miporadit tam u vas v Umagu nejake pekne ubytovanie? zhaname vlastne pre dve 4clenne rodiny - bud dva apartmany alebo aj hotel, v takej normalnej cene cca 700eur na tyzden... a plaze su tam vhodne teda pre deticky? velmi pekne dakujem
@stafilan odoslala som Vám správu 🙂
@janusik026 Dobry vecer, mate este prosim nejake tipy na ubytovanie v Chorvatsku? Ide nam o piesocnu plaz blizko ubytovania. Sme 2dosp.+1 dieta. Marek
@janusik026 ahoj, viem,ze to je uz zopar rokov ale pisali ste ze byvate v umagu. Tento rok by sme tm chceli ist, nevedeli by ste o nejakych apartmanoch?
8dospelych, 3 deti a malinky psik yorksierky terier.
1 tyzden pripadne podla terminov. Len co najblizie k plazi ktora by bola ideal s pozvolnym vstupom🙏 dakujem
@soja24 dobrý večer, žiaľ na takú veľkú skupinku + psík vám nebudem vedieť pomocť. Pekný večer
@stafilan Ahoj,my chodíme na Krk do malej dedinky RISIKA.Je tam piesočnatá pláž a chodíme tam pravidelne už 7.rok aj s deťmi.
@marcela1906
A prosím Vás poradíte ubytovanie? hotel či penzión ? privat? dakujem
@andreabakova Risika je len malá dedinka a tam len privát.
@stafilan ahoj, skus si pozrieť mesto Umag. Veľa pláži, možnosť dlhych prechádzok pri mori, večer diskobary, v prípade sú aj rozne akcie v lete pri vode. V prípade ak chceš vidieť aj pamiatky v meste a jeho okolí je veľa historických pamiatok, môžeš zájsť aj do Slovinska alebo Talianska - napr. 2 h. a si v Benátkach. 🙂