Pieskové pláže v Taliansku do 10 hodín autom

29. jan 2024

Ahojte, viete poradiť nie moc preplnene pieskove plaze tak do 10 hodin autom? Pripadne obdobie kedy tam nie je uuplna plnka 🙈 a vsade naokolo Slovak ci Cech 🙈😁

sorciera24
29. jan 2024

Lignano, Bibione, Lido di Jesolo...cely sever ma piesok, su siroke, ano rady slnecnikov vytvaraju plnost, ale stratia sa tam tí ludia....z BA 630km...6-7h cesty.....vsetko ok, okrem prvych 3 tyzdnov v auguste (vtedy maju Taliani dovolenky a je fakt plnka a draho).....

martinmmartin
29. jan 2024

Talianska demografia a geografia hra proti tebe. Kazdy talian to ma k moru blizko a je ich 60 milionov a velmi vela ich je na dochodku. Plnka vsade a furt . az na ostrovy teda

dzejny656
29. jan 2024

Ahoj, my sme boli v Lido di Jesolo na konci augusta a plnka tam nebola, pláže boli poloprázdne. Ale Slováci a Česi boli na každom kroku, kdekoľvek sme boli minimálne raz sme slovenčinu začuli. Inak tam ale bolo veľmi dobre, s detmi je to podľa mňa ideálne.

kvietok2012
29. jan 2024

Pre predstavu...Lignano rok 2022 bolo veľa ludi nielen na pláži, v mori ale aj v uliciach, boli sme v polke jula, nám sa páčilo, more je teple a dlho dlho plytke, vhodne pre deti.

ibrunova
29. jan 2024

Lido degli Estensi, Lido di Spina

vanilkovazmrzka
29. jan 2024

Ked nechces mat okolo seba cechov a slovakov, musis taliansko a chorvatsko obist.

autor
29. jan 2024

@dzejny656 ano? a cesta tam dlho?

autor
29. jan 2024

@vanilkovazmrzka zial sa neda, tento rok musime autom 🙈

autor
29. jan 2024

@ibrunova dakujem