Cestovania znale poradte mi prosim. Ako je to s detskym stravovanim v tychto dvoch hoteloch? Chcem ist s 11m a neviem sa nikde docitat, ci je mozna celodenna strava vratane detskej (mixovanej), aby som ho nemusela cele dni stravovat len na flastickovych prikrmoch... Dakujem
Boli sme v oboch,aj keď nie s babom,ale s 2 rocnym synom. Strava je samo o sebe lepsia v Permone, Chopok má nejakého vraj uznávaného šéfkuchára,ale nám tam až tak nechutilo. V Chopku mali akurat detské menu ale to bolo na výber asi 3 jedlá z karty alebo urobili dospelácke menu detskú porciu. Pre malé bábo som tam nič nepostrehli, bolo to pre trosku väčšie deti. Ranajky švédske stoly, obed a večera na výber z karty.
V Permone sme boli 3 roky dozadu a tam mali Švédske stoly vrátane diétne pripravených jedál pre deti, väčšinou zemiačky,ryza, vo vode varene mäso, polievka...nie veľký výber ale bolo to pre malých bez soli atď.
Ono by tam asi trebalo zavolať, že ako to je teraz. Ale ja osobne by som už do Chopku nešla kvoly strave- ostatné bolo ale všetko super. My sme si 2 mesiace vopred objednali bezlepkovú stravu pre mňa a dcéru,aj hotel má na stránke aj priamo v hotely deklarované že varia 90% Bezlepkovo , ale realita bolo úplne inde, švédske stoly čo sa toho týka bieda a výber z karty tiež slabý pre nás dve. A teda stálo to riadne peniaze ale ja som bola dosť sklamaná. Manželovi a svokrovcom tiež moc nechutilo, niektoré dni chválili a iné že strašné, neochutene, nedopečené, napoly surové....
Dobrý deň, to neviem, ale celkovo strava určite lepšia v Permone.