Pekné pláže v Chorvátsku

obcansr
11. feb 2016

Ahojte rozhodujem sa kde ist do HR na dovolenku, chodíme vždy dole na Makarskú ale skúsila by som aj niečo bližšie. Zaujímalo by ma kde ste boli spokojný s dovčou a hlavne s plážou. Nemáme radi piesok, velké skaly a betonové platne. Radšej kamienky. Je nejaké pekné miesto a trocha aj rušné podobné Makarskej ? Poprípade odporučit ubytko v nejakom mieste? Pozerám kadečo len u mna je priorita pláž. Dakujem

snehulienka155
11. feb 2016
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

mne sa velmi paci Primosten ;)

obcansr
autor
11. feb 2016

@snehulienka155 to aj mne len ubytko 0 bodov nič som pre nás nenašla

monicm
11. feb 2016

@obcansr Skús sa popýtať tu, je to verejná skupina : https://www.modrykonik.sk/group/6154/detail/ , prípadne tu, ale tu sú zameraný na Trogir, Kaštelu a okolie : https://www.modrykonik.sk/group/7218/detail/ , tu je tiež jedna skupina, ale tá je uzamknutá, skús požiadať o členstvo: https://www.modrykonik.sk/group/7098/detail/

valentinkaa
11. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

@obcansr aj ostrov vir je fajn

barca1205
11. feb 2016
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Ostrov Krk, mesto Baška. Pláže kamienkové, síce trochu plnšie ale malebné mestečko na krásne večerné romantické prechádzky. Bola som 2x a veľmi spokojná, len sme bývali dosť ďaleho od pláže. Ale yáleží, kedy si dovolenku zarezervujete

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

@barca1205 ved toto je to, ze uz su plaze dost plne skoro vsade. :/ uz to nie je to chorvatsko ake bolo pred niekolkymi rokmi

obcansr
autor
11. feb 2016

@monicm ja som v tých skupinách

obcansr
autor
11. feb 2016

@alezbet no ano preplnené a tie ceny toho roku dost predražené ubytko

karkana
11. feb 2016

tak určite navštívte Crikvenicu,,kamienkové pláže dlhé 4km, my sme veľmi spokojní a aj cenovo,,,,, 🙂

obcansr
autor
11. feb 2016

@karkana a ježkovia tam nie su? kuknem tam sme neboli ešte

karkana
11. feb 2016

@obcansr nie, nie sú určite,,,, 🙂

snehulienka155
25. feb 2016
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

@obcansr my sme tam boli minuly rok a mali sme ubytko super, len si nepamatam ako sa to volalo, budem musiet pohladat v papieroch niekde aj kontakt

evicka547
25. feb 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

My planujeme ist tento rok do chorvatska, len sa bojim ze ake bude pocasie

obcansr
autor
27. feb 2016

@evicka547 my ideme na 10 dní vačšinou chodíme začiatkom júla ani raz sme nemali zlé počasie, chodíme dole okolie Makarskej ale tento rok chceme niekde vyššie, vobec neviem kde kukám čiovo okrug gornji ale ubytko čo by aj vyhovovalo je obsadené ☹