Ahojte,chystame sa na dovolenku letecky z ba,pominule roky sme nechavali auto par km od letiska na strazenom parkovisku kde sme mali rezervovane miesto.tento rok by sme vsak chceli zapatkovat ma letisku 30 m od terminalu je tam 970 parkovacich miest ale neda sa rezervovat.chlapik z parkoviska mi povedal ze aj ked vyzera plne vzdy sa miesto najde.aku mate skusenost???ideme v polke juna.dakujem
My sme sa vratili z dovcy pred tyzdnom, tiez sme telefonicky volali, ze sa neda rezervovat, ale nakoniec bola len polka parkoviska zaplnena, takze uplne v pohode sa dalo
Aj my sme tam Parkovali v auguste pocas sezony a v pohode..nic sme nemali vopred a bolo kopu volneho miesta
Dakujem baby ideme v pondelok okolo 6 rano by sme tam mali byt
my sme tam stáli minulý rok na začiatku augusta a tiež bolo voľné
Teraz zvažujeme opäť, no videla som, že je viacero možností parkovania aj mimo letiska, ceny vychádzajú rovnako, neviete aký je v tom rozdiel? Vzdialenosť mi je jasná, veď byť priamo na letisku je najvýhodnejšie, ale myslím skôr, či to mimo nie je napr. viac strážené alebo tak....??
@kometa my sme parkovali doteraz na tom pri letisku monti s.r.o. a tam je rozdiel taky ze mas miesto rezervovane a strazene nonstop straznikom aj rampa tam je cize hocikto sa tam nedostane.priamo na letisku byvalo podstatne drahsie a tam to stalo 50 eur alebo 55 a teraz uz aj ony dali tych 10-12 dni za 39 ako na letisku.
Dakujem kocky a teda aj pre ostatne uplne v pohode parkovanie aj 3 julovy tyzden
obnovujem trosku temu, dneska sme sa vratili z dovolenky, tyzden sme parkovali na letisku, isli sme tam 2. jula a taku pol hodku sme hladali miesto, je to tam fakt, ze plne dost, a ked sme si prisli nad ranom pre auto, SPZ nam vysela, asi niekto do nas nacuval alebo co, vsade preplnene, auta na prechodoch parkovali, nemali sme poriadne ako s kufrom ist k nasmu autu, vyjazd zablokovany autami, no hruza a pritom sme si to platili, tyzden 39€
Obnovujem temu. Ako to je s volnymi miestami aktualne, kto ma skusenosti?
Mam skusenosti s parkovanim na letisku hlavne pocas leta. Uz 2 krat sa mi stalo ze parkovisko bolo obsadene a musel som cakat kym sa uvolni miesto co boli dost nervy. Tak uz to riesim rezervaciou vopred na parkoviskach pri letisku a mam to vklude a miesto mam garantovane.
Osobne mam dobre skusenosti s parkoviskom na Galvaniho ulici 10 (www.parkovanieletisko.sk) alebo ak si chcete vybrat spomedzi viac parkovisiek tak uz som skusil aj portal Parkzoneweb (www.parkzoneweb.com)
Ale urcite budu aj dalsie parkoviska v okoli.
V polke jula