Boli ste niekto? Aké máte recenzie? Čo črevné problémy? Chceli by sme ísť v lete- polovica júla s deťmi dcérka 2,5 roka a syn 1,5 roka. Zatiaľ mame rezerváciu. Odporúčate?
Dakujem za každú radu, postreh, info....
Ešte sme takto s deťmi letecky a tak ďaleko neboli 😁
@stankadu dakujem veľmi pekne za info, čo som sa informovala prave v CK, tak hotel je už vraj cely zrekonštruovany, tak sa tešim že to bude novšie,
len recenzie čo čítam na nete sa mi zdaju niektore zle ohľadom čistoty v izbach a na hotely celkovo, takžiež špinavy riad v kuchyni..... ide o to, že tam ideme s malymi deťmi tak aby z toho neboli nejake choroby 🙂 čo počasie ake ste mali?
počasie bolo super, slnečno. Boli sme na konci júla. Akurát jeden deň bol taký silný vietor a potom boli velké vlny, ale nemali sme búrku ani nič podobné. Nám sa nikdy za celý týždeň nestalo, žeby sme našli špinavý riad a izby nám upratovali každý deň. No je to velký hotel, tuším má kapacitu 800 osôb, tak sa môže stať, že niekto nájde niečo špinavé. Na pláži sme nič neplatili. Lehátka boli zadarmo aj na pláži aj pri bazéne, len sme si to museli ísť skoro ráno obsadiť. Používali sme iba tie pri bazéne. Možno športy boli za poplatok, ale to sme nevyužili. V bare na recepcii aj pri bazéne boli alko aj nealko nápoje zadarmo. Iba miešané alko drinky sa platili. Ale to všade bol vyvesený cenník. Zmrzlina bola tiež zadarmo, niekedy poobede, taký malý samoobslužný mraziaci box. Prišli sme, zobrali kornútok a naložili. Každý deň bola iná príchuť. Len nás akurát to zarazilo, že v jedálni si niektorý naberali na taniere akoby ani dno nemali až sa im sypalo z taniera.
ale mohli sa tie plážové poplatky aj zmeniť, to by si si mala overiť pre istotu v CK
Nepoznam hotel ani Bulharsko, ale schvalne som nakukla na Tripadvisor.....takmer 100% klientov su z vychodneho bloku a Rusi.....tych par kusov zo zapadu dalo velmi negativne hodnotenia, asi na tom nieco bude....
@33fialka My sme tam boli pred 2 rokmi, možno je to tým,že sme boli už aj v iných, lepších destináciách,tak za mňa, nikdy viac,chceli sme niečo bližšie,lebo sme mali vtedy tiež 1,5 r.ale nedá sa to porovnať s Tureckom, Gréckom atď.,boli sme 12 dní,a už som sa nevedela dočkať,kedy odídeme 😀
My smesme boli minuleho roku a bolo super, vratila by som sa kedykolvek
Dobry den, precitajte si moju recenziu na
https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g108837... (Zuzana G.) 😉
Ahojte, deti nám ochoreli, mali sme letieť 7.7. do Bulharska, takže mám na predaj buď celú dovolenku na 14 dní alebo len spiatočné letenky pre 4 osoby, Viedeň-Varna-Viedeň. Letenky by stáli okolo 1000 € so všetkými poplatkami na 4 osoby - je to jedno, či deti alebo dospelý. Alebo celá dovolenka aj s letenkami s polpenziou priamo na pláži 2530 € komplet na 14 dní. Keď niekto má záujem prosím zavolajte, nemám čas sledovať internet: 0903 912 763 Prílet 21.7.2018
ahoj, my sme boli pred 2 rokmi v tomto hotely aj s detmi (8r. a 13r). Velmi sa nám páčilo. V mori sme sa nekúpali, lebo bol príliv a medúzy boli. Ale bazény sú tam úplne super. My sme mali výhlad na more, rodinnú izbu, čiže sme sa 4 v pohode vyspali, každý na svojej posteli. Boli to vlastne 2 izby s postelami a obývačka. Samozrejme klíma bola individuálna, samy sme si púšťali. Strava tiež celkom fajn, každý si vybral, čo mu chutilo a to moja staršia dcéra je velmi vyberavá. Črevné problémy neboli vôbec žiadne. Dole je maličký obchodík, tam sme si kupovali pitie, ale aj "džúsy" zo stoja alebo zmrzlina boli v pohode. Animátory každý večer robili program aj cez deň sa starali o deti. Asi 15 min. pešo je aquapark, kolotoče a obchodíky. Blízko je aj historické mestečko Nesebar. A čo sa nám najviac páčilo, že sme sa vybrali na fakultatívny výlet do Varny na delfíny. Ale je to asi 100 km odtial. Kludne napíš ak ťa niečo konkrétne zaujíma. .