Pekný deň,
hľadám dobré ubytko pre 2+2 rodinu v tomto meste. Boli ste už niekedy ? Ako ste boli spokojní ? Kde ste bývali ?
Máme záujem skôr o centrum, nie veľmi ďaleko od prístavu, v žiadnom príade nie v Porte.
Ďakujem za každú odpoveď.
ja som bola v roku 2010 tu
http://www.firotour.sk/chorvatsko-taliansko/tal...
ubytovanie bolo čiste,pekne,nove...potraviny hned za rohom...jedine co mi vadilo ze je problem sa najest v reštike všade potrebuješ rezervaciu a maju pomerne dlho siestu,na rezidencii sa nesmieš kupat v bazene od 12h do 16h kvôli sieste ,moja dcera bola neštastna z toho lebo more v tej dobe bolo no nič moc ,nasli sa tam odpadky ale to len cez vikend cez týžen bolo čiste,vraj to robia domaci.
@erinka123 Vďaka za tento tip - Michelangelo. Už som ho predtým pozerala. Bohužiaľ mi nevyhovuje. Ja nejako extra bazén nepotrebujem a presne toto ma odradilo - nemožnosť kúpať sa v bazéne počas siesty (keď mladšia spí a staršia by sa mohla okúpať). A tá cena ☹ v tom termíne kedy chceme ísť. Chceme ísť na prvé dva júlové týždne a za tú cenu, čo majú na jeden týždeň som mala kvalitné ubytko v Lignane na dva týždne, a to je pritom Lignano dosť drahé. Možno to je tým, že ubytko som si vždy zohnala priamo cez taliansku agenziu a nie cez predraženú slovenskú cestovku. Škoda. Pozerala som na mape - je to už v Porte, nie ?
@duska88 Skúsim pozrieť a preklikať. Cez slovenskú cestovku nemám vôbec záujem ísť, skôr cez taliansku agenziu so sídlom priamo tam.
@summerlili to je oblast Marche,vobec netušim ci v Porte ja som to nejako neriešila,no je dost drahy,za tu sumu možes ist aj do turecka...ja som bola cez renytravel. Ale ja by som tam do tej oblasti uz neisla.
@erinka123 Ak môžem vedieť dôvody, prečo by si tam už nešla ? Celkovo oblasť alebo len toto ubytko alebo ... ? Ono je to do centra SBDT dosť ďaleko, aj to ma odrádza.
@summerlili ta ich siesta a more bolo spinave vlastne ludia taliani nevazia si turistov robia sa ako keby nad nich nebolo. Hore na severe talianska su taky neni s tym to som sa stretla len v san benedette...navyse aj na recepcii proste ta maju na haku. V plazovom bare taktiez cakali sme na jedlo hodinu a po hodine prisiel talian casnik vedel iba svoj jazyk a rozculoval sa ze neviem taliansky ,potom prisla casnicka a po anglicky mi povedala ze jedlo nebude ze je siesta a to sme mali obj. skoro ma porazilo ...inak neboli tam ani obchody iba par mozno 3 z oblecenim dvoje potraviny a ked nieco az veeelmi daleko boli tam len restiky a kaviarne ,pre mna nuda aj pre deti bola som rada ze idem domov a k tomu 18h cesty uz nikdy. Vtedy to bola nudza pre mna lebo chrlela sopka a nelietalo sa tak som zvolila toto a naprd. Ale kazdy je iny treba vyskusat mozno tebe sa pacit bude,ale co sa tyka ubytka to bolo velke a pekne ako dvojizbovy byt.
@erinka123 Vďaka. Práve to ma zarazilo, že na severe, napr. Lignano je dosť drahé, ale tá úroveň služieb, reštaurácie, ochota, bola všade a nikdy sme sa nestretli s opakom (boli sme tam 4x). Preto sme chceli ísť niekde inde, autom, a po recenziách som vybrala toto mesto a hľadám niečo vhodné súkromné pre rodinu 2+2, ale zatiaľ nič, len skôr samé veľké rezidencie a hotely a nie apartmány 😒 .
Boli sme na dovolenke vo Fano a tortoreto. A môžem povedať že Fano bola nezabudnutelna dovolenka. Destinácie ktoré su v palmovej riviere máš tuto vypísane http://odovolenkach.sk/palmova-riviera-taliansko/
ale ja osobne som nič dobre nepočul o Alba adriatica. Ako vravím Fano odporučam určite 😝
@sara2830 v PC popozem urcite mam poslem ti to do spravy. Mne sa tam nepacilo , boli sme San benedetto del tronto . Rezidencia Michelangelo.Na plazi hrozna obsluha , stale mali siestu vsetko zavreli aj potraviny cize ak si nestihla rano mala si smolu detom kupit, musela som uvarit a uplne ta ignorovali . V mori boli odpadky a od prezervativov, a iny humus ale podotikam ze tam kde som bola ja neviem ako bolo dalej . Kotvili tam lode talianov a oni hadzali smeti do moraa skoncilo to na pobrezi . Asi tolko .
@summerlili http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienh... rezidencia seaside, osobnú skúsenosť nemám, ale apartmán vyzerá ok, výhľad na more, kúsok od pláže, cca 1 km do centra, a má dobré recenzie 😉, len na porovnanie, globtour ponúka apartmány vzadu, ale tam už cena vychádza o dosť viac http://www.globtour.sk/dovolenka/taliansko/san-...