ahojte, pacilo sa vam tam? co je zaujimave v okoli? ktora plaz je najlepsia pre neplavcov a deti?
dakujem za tipy a rady 🙂
My sme tam boli pred 5 rokmi,naša prvá dovolenka v Chorvátsku. Je tam super,pláže pozvoľné,my sme boli jeden deň oproti na Vrgade,krásna piesočná pláž. Je to tichučké mestečko,je tam všetko čo potrebuješ,,,takú fajnovú zmrzku sme nejedli nikde ako tam,určite sa tam ešte vrátime
ahoj, my sme tam boli dva krat v roku 2005 a 2008.. je to krasne male mestecko, su tam aj plaze vhodne pre deti, ale je dolezite, kde budete ubytovani, pretoze sa to tiahne pozdlz, takze na kazdej strane je to inak.. my sme to prechodili cele, aj okolie, takze ak vas omrzi pakostane, da sa dobre dostat aj do biogradu a vodic napr.. tento rok sa tam po 7dmich rokoch chystame prvy krat s detmi, takze sme zistovali - je tam aj lekar, v biograde je nemocnica, vraj tam uz je viac obchodov ako v minulosti.. /inak dobra plaz pre neplavcov je blizko nudaplaze - su tam mini kamienky a dlho je plytka voda - ale je to na konci pakostane, tak preto ak budete ubytovani na opacnom konci - je to velmi daleko/
takze zamna - mam na toto mestecko krasne spomienky a bola som spokojna.. dufam, ze to vyjde aj tento rok..
Nema niekto kontak na ubytovanie v pakostane.dakujem
Ahoj!nám sa tam páčilo.Je tam dosť obchodov,reštaurácii,banka.Maju www.stranku,kde majú rozpísaný program na leto.Chodili sme väčšinou na pláž punta,ale boli sme aj na pláži,ktorá je až za areálom pine beach.Tá sa mi páčila viac.
Pakostane je super, my sme boli este v takej zatoke DRAGE, kusok odtial ( hore nad nou je kemp a bungalovy) , tam sa nam velmi pacilo, sukromie, mensia plaz so strtkom, pozvolny vstup aj pre deti a pritom obdalec kusok od brehu krasne aj na snorchlovanie.. takze sme sa presuvali tam autom velmi casto aj na cely den, je to hned vedla....
Ahoj, máte niektorá skúsenosti s ubytkom v apartmáne MIA v Pakoštane?
My sme momentálne vo villa Lena a je to kusok od pieskovej plaze, ale este sme ju nenavstivili, ale chystame sa, vždy sme niekde inde, nakoľko sme tu dva tyzdne..... Je tu pekne, boli sme aj vo Vodiciach, co je asi 30km.Aj na Vranskom jazere, chystame sa dnes na ostrov Vrgada, chodí tam lodny taxik kazdu hodinu z pristavu.
Ahoj, neboli ste niekto ubytovany v Siles app.v Pakostane. Uvitam skusenosti, dik.
Aj my sa chystáme dve rodinky s deťmi do Pakoštane a dúfam, že je to dobrá voľba. Počasie tam je stabilné? Minulý rok sme boli na Istrii v Novom Grade a bolo super. Naokolo bolo vidieť, že prší a je zamračené a pri mori sme mali krásne počasie. Neboli sme ani raz v apartmáne zavretí pre počasie. Bývať budeme pri pláži Janice I.
Ahojte všetci prosím poradíte mi z voľbou dovolenky do Pakostane?Či je tam stabilné počasie a čistá voda,či je potrebná obuv do vody.Neviem kde je najlepšie si zameniť e za kn.Mali by sme íst autobusom.A ako je to tam zo stravou pre celiakiou a cenami.Veľmi pekne ďakujem.
@jaruskamodra Ahoj, my sme pochodili viacero miest v Chorvatsku a jedine v Pakostane sme boli 2x 🙂 Je tam uzasne, more, plaze. Je to tam idealne pre rodiny s detmi, take kludnejsie. Pocasie sa tam bolo stabilne, voda cista, ale ja som tam chodila v topankach do vody. Predsa som raz mala neprijemny stret s morskym jezkom. Ceny ako inde v Chorvatsku, apartman sme nasli prvy raz pri mori za 50 Eur a druhy raz dalej od mora za 25 eur. Ale bolo to uz tri a styri roky dozadu. Platila som vacsinou kartou a nakupovala priamo v obchode. Kun som si zamenila minimalne, v SR. Devizovy kurz mi prisiel v tom case vyhodnejsi ako valutovy. Teraz to uz nesledujem. Stravu pre celiatikov, to tiez netusim, nie sme celiatici, tak som neriesila.
Ďakujem pekne pekný deň.
My ideme tiež po 1krát do Pakoštane tak podla toho čo čítam verím že nebudem sklamaná ...neake recenzie na apartmán Šaldi ?bol niekto ? Dakujem
Dobry den skusenosti s ubytovanim v Pakostane nemate skusenosti. Dakujem
Boli sme ubytovaní v apartmane http://www.lacman.hr/hr/marko
Veľmi odporúčam. Bolo to blízko k moru aj do "centra". Každý druhý večer bol program na námestíčku a bolo super. Deti plávali na ostrov sv. Justina a lovili mušle. Na výlete loďou sme boli pozrieť na Delfíny a mali sme krásny zážitok ako deti, tak aj dospelí. V zátoke plávali v skupinke a ukazovali sa okolo lode, skákali.
Dovolenka na 1*
Ak hľadáte ubytovanie v Pakoštane na adrese www.pakostane.net, máte balíček v Pakoštane s priamym kontaktom s majiteľmi. Týmto spôsobom si môžete objednať za najlepšiu cenu bez provízie. 🙂
@macka27 kde sa prosím dá ísť pozrieť na delfíny? chystáme sa v auguste do Pakoštane, tak by som to rada išla pozrieť 🙂 ďakujem
Môžete si rezervovať plavbu loďou a delfín vyhliadkové, ak prídu.
@shims super, čiže sú aj v tejto oblasti??? len treba mať šťastie
@ssandra123 priamo v Pakostane je výletná loď "Danka" a tou ponúkajú výlet na delfíny. Dajú sa požičať aj člny, svagrovci boli ešte raz pozrieť ale je to ďaleko pre neskúsených a vyšiel im benzín. Tak sme riešili zážitok
@ssandra123 tie delfíny sú v oblasti kde sa chovajú ryby vo veľkých sieťových ohradach a pri výkrme rýb sa prižívuju aj delfíny. tak isto že tam budú je veľká.
@macka27 ďakujem 🙂
Ahoj, nám sa veľmi páčilo - boli sme minulé leto. Neviem či sa tam tie pláže nejako volajú, ale my sme chodili stále na tú istú, ktorú sme mali kúsok od apartmánu. Vstup do mora je pozvoľnejší, ako by som v Chorvátsku čakala, čo bolo super pre deti a dokonca tam bola aj taká menšia piesková pláž. Raz sme si urobili výlet do Biogradu na moru. Tento rok tam ideme zase a chceli by sme ísť pozrieť na Murter a možno si urobiť aj taký väčší výlet do Primoštenu - viac pochodiť po okolí. Pakoštane určite odporúčam, je tam krásne 😉