Pakoštane dovolenka 2024 - skúsenosti

mirus91262
11. apr 2024

Ahojte , potrebovala by som radu .
Cez leto ideme do Pakoštane a chcela by som sa opýtať tých ktorí tam už boli . Najlepšie asi minulý rok . Proste čo najbližšie k tomuto roku kvôli cenám. Chcela by som vedieť koľko tam cca vyjde strava pre 3 osoby( 2 dospelý 1 dieťa) rátala som okolo 500eur ? Stým že aj raňajky sem tam niečo uvarím ďalšie dni sa pôjdeme najesť na nejakú večeru potom nejaké atrakcie výlety. Koľko vás všetko cca vyšlo. Ubytovanie už máme uhradené. Chcem len vedieť stravu, atrakcie výlety . Lebo vďaka týmto dnešným cenám ja už neviem 😅

guudy
11. apr 2024

@mirus91262 no, na mesiac vam bude 500€ malo🤪

lilianka28
12. apr 2024

Nepíšeš na aký dlhý pobyt. Ak rátam zhruba 10 -12 dní, tak pokiaľ si budete variť sami, mohli by ste sa vojsť do 500,- € LEN za stravu, nejaká zmrzlina, palacinka, pizza na kúsky, prípadne rýchle občerstvenie. Ale určite nie žiadne reštaurácie, atrakcie alebo výlety. Rátaj s tým, že jedna večera v reštaurácii vás vyjde okolo 50,- €.

mirus91262
autor
12. apr 2024

@guudy hahaha nie ja som zabudla napísať na koľko dni haha tak 7 az 8 dni dajme tomu

mirus91262
autor
12. apr 2024

@lilianka28 fuha no chceme ist na cca 7 -8 dni ...z toho dake 3-4 dni varit a ostatné dni sa ísť niekde najesť.. takže tých 500 eur bude asi tak LTT

lilianka28
12. apr 2024

@mirus91262 No keď takto na kratšie, tak možno 1-2 večere v reštike dáte, ale to bude ozaj LTT. A tiež záleží ako veľké a náročné dieťa máte.

lilianka28
12. apr 2024

@mirus91262 Lebo ono ti pri mori cez celý deň dosť €€ narapká aj na takých "blbostiach". Zmrzlina, palacinka, káva, kukurica, šiška, ovocie ...
Výlet môžete dať, vlastnou dopravou. Lebo tie výlety na loďou tiež dosť stoja.

mirus91262
autor
12. apr 2024

@lilianka28 no ved ja myslim len stravu 500 ..tak aspon tisícka na všetko by mohla stačiť. Neviem toto je moja prva dovolenka v Chorvátsku preto rozmýšľam koľko odložiť..

lilianka28
12. apr 2024

@mirus91262 Tak to tisícka určite bude stačiť. Z pôvodného príspevku som pochopila, že 500 máte na všetko, aj výlety, atrakcie.

11mirka22
12. apr 2024

@mirus91262 ahoj, moja prvá dovolenka pri mori bola minulý rok tiež v pakoštane. Boli sme na 6 nocí, teda reálne 5 celých dní. Tiež 2 dospelí a jedno dieťa. Hotovosť sme brali 500 eur, teda 100 na deň. Z toho sme platili 2 krát večeru v reštaurácii (do 100 eur), celodenný výlet loďou na kornati 150 eur (bol v cene aj obed a desiata), nápoje zmrzlinu, drobné jedlá na pláži, na prechádzke v meste (hamburger, palacinky, hranolky), denne čerstvé pečivo, čerstvá zelenina z trhu, suveníry (drobnosti) požičanie vodných bicyklov, nafukovacie atrakcie.... A stačilo v pohode... A asi 2 krát sme boli na nákup potravín v plodine, tam som už platila kartou, zhruba 100 eur dohromady za potraviny, vínko, pivko, sladkosti a vodu.

11mirka22
12. apr 2024

@mirus91262 a ešte dodám, že sme mali krásnu dovolenku, nijako sme sa neobmedzovali a Pakoštane je krásne, viacero malých pláži, každá je iná... Tento rok, "ak pán Boh dá", sa tam vrátime... Je to malé pohodove, kľudné mestečko, žiadne hotely, my sme boli koncom augusta, takže žiadna plnka, verím že si to užijete rovnako ako my.

mirus91262
autor
13. apr 2024

@11mirka22 cize aspoň tych tisic eur nech sa človek neobmedzuje v ničom. Aké výlety ste tam absolvovali ? Lebo som aj hľadala že kam ísť s deťmi v pakoštane ale nič také som nenašla len ten ostrov Vrgada a potom len park Krka, Zadar že je blízko

shine211
29. máj 2024

@mirus91262 dobrý deň, kedy idete do Pakoštane,my ideme 25 júl z Košic ,tiež by ma zaujímalo kam na výlet a niečo pre deti .Ani neviem koľko peňazí brat 🙂

miamaria
29. máj 2024

@mirus91262 Bola som minulý rok s 2 deťmi a určite ti bude tisícka stačiť na míňanie bez obmedzení a ešte ti aj ostane, moje deti nie sú veľkí jedaci ale, tri dni mali brušnú virózu atď ... Ob deň sme chodili celodenne na Vrgadu a raz sme boli v Zadare, bolo tak super, určite sa tam chcem ešte niekedy vrátiť, obedy sme chodili do Gladne oči keď mali šťastnú hodinku

katulienkax
29. máj 2024

500 za stravu stacit bude, teda ale my sme chodili len raz za den na stravu, napr vecera a zvysok sme zobli dake pecivo alebo uvarene spagety, a neviem ake mas velke dieta

shine211
29. máj 2024

@katulienkax my máme polpenziu ,mám dievčata 14 a 10 rocne , odporučíte nejaký výlet , niečo nie veľmi finančné náročné . Neboli ste v národnom parku litvicke jazera ,dá sa tam dostať zo Zadaru?

shine211
29. máj 2024

@miamaria tak my máme polpenziu ,jedlo by nemal byť problém, mám 14 a 10 ročne kočky ,dáte nám typ na výlet ? Náhodou ste neboli na litvicke jazera zo Zadaru sa tam nedá ísť? A inak busom sa dá ísť do Zadaru. Dakujem

11mirka22
29. máj 2024

@mirus91262 boli sme na celodennom výlete vyletnou loďou okolo súostrovie Kornati a národný park Telašcica, to je nádhera, videli sme aj delfíny, otvorené more, najväčšie slané jazero... Tiež sme boli {ak budete autom} na Vranské jazero a vyhliadka Kamenjak nad vranskym jazerom. A prešli sme postupne pláže v Pakoštane, sú rôznorodé...

shine211
29. máj 2024

@11mirka22 aha tak my nie sme autom a ten výlet loďou vás koľko asi vyšiel 🙂

11mirka22
29. máj 2024

@shine211 dospelý 60, dieťa 30. Je v tom aj desiata (obložená žemľa bola) pitie (víno a nejaká rakija) a obed, grilovacka na takom malom ostrove...