Po dlhom rozmyslani pojdeme na 75 percent do Chorvatska ale kam? 🙂 Iste je ze maximalne do okolia Zadaru ale chcem ostrov. Poradte prosim kde su vhodne plaze -najlepsie strkove, teple more pozvolny vstup a pekne prostredie. Dakujem a ak by ste mali aj konkretne ubytko sup sem s nim🙂 dakujem
@tretiastvrta s tou Novaljou súhlasím.aj mi sme tam boli tento rok,a bola to naša najlepšia dovolenka. 😎
@tretiastvrta
@audiova
@hamca super dakujem tak pag vitazi🙂 mame vo vyhliadke Mandre -lungomare. Pojdeme asi na blind ...
Ahoj. Kamoska bola na dugi otok. Mali privat (dom) uplne sami pre seba, vlastnu plaz, sukromie, ze uplne nadhera. Len boli ako sa hovori "na samote u lesa" 🙂). Ze nic okolo. Cize vlastne boli stale na tom istom mieste, ze ked chcete aj vzruso, tak jedine niekde kde je zivsie 🙂. A uz to mali vopred zarezervovane, cize na blind neviem ako to tam funguje.
my sme boli s detmi tento rok na Pagu konkretne v meste Pag, odporucam, vsetko po ruke, pekna kamienkova plaz, nie je o com
@denisekkk ahoj,my sme akurat dnes v noci docestovali domov, boli sme tiez na Pagu, v meste Pag a potom v meste Stara Novalja, boli sme pozriet aj Nin - tam sme boli len na 1 den na vylete, ale nijako nas to neocarilo, piesok sice bol, ale nie taky jemnulinky, ako pozname u nas, ale aj tak v pohode, az na to, ze sme ho mali vsade, nerobila som nic ine, len vsetko oprasovala 😝 , okrem toho, ak si si chcela zaplavat, musela si prejst pol kilometra od brehu, pripadala som si tam ako na Balatone a voda naozaj nic moc, vsade plavali same riasy, vykaly sme nastastie nestretli 😝 Stara Novalija bola celkom fajn, kustik od apartmanu sme mali plaz s betonovymi plochami, ale dalo sa tam aj pozvolne vchadzat do vody, tam bol taky strko-kamen, moc sme tam nechodili, chodili sme na taku vacsiu plaz, kde bol zo zaciatku taky drobny kamienok a blizsie k baru uz piesok, plaz si vies pozriet aj online, je tam web kamera, zobrazuje v realnom case, tam sa nam celkom pacilo, valka smyklavka do vody, poziciavali slapacie bicykle, lodky, toalety, bar kde sa dalo aj nieco na papanie kupit, sprchy so sladkou vodou(za poplatok- tusim 5kun), Novalja je odtial kusok a je to fakt rusne mesto s velkou promenadou, kopcom ludi, obchodiky, stanky, atrakcie pre deti...a nam sa najviac pacilo priamo v Pagu, hlavna plaz je kamienkova, zboku bola plaz zo zaciatku kamienky, potom asi 1-2m vacsie kamene a za tym jemnulinky piesok vo vode, vstup vsade pozvolny, v centre je pekne velke ihrisko pre deti, ulicky s obchodikmi, nam sa tam velmi pacilo..co sa tyka ubytovania, skus si radsej nieco zajednat, my sme sa teraz kvoli jednemu kamaratovi boli nieco popytat v informacnom-turistickom centre - sprostredkuvaju ubytovanie v Novaliji, Starej Novaliji aj v Pagu a teraz do nedele bolo kompletne vsetko ubytko plne, vraj takuto dobru sezonu uz ani nepamataju, neviem, pre kolko ludi budes zhanat, ake velke deticky mas, mozno uz teraz ku koncu augusta to bude lepsie, tazko povedat, my sme tiez rozmyslali, ze pojdeme naslepo, ale boli sme nakoniec velmi radi, ze sme si zajednali ubytko dopredu... 😉
@tretiastvrta
@audiova
@hamca
@papucz
@sedem baby prosim nemate kontakty na ubytovatelov? Chceli sme na blind ale robili sme si prieskum ake su kde apartmany, kedze chceme nieco krajsie na plazi najlepsie a vsetko plne...uz mam hlavu vymletuu z hladania a zacinam sa bat ze ak nezarezervujeme dopredu tak nic nenajdeme...dakujem destinacia PAG ale nie nic uplne odrezane od civilizacie🙂
Išli sme so znamymi a ti poznali z minulého roka domácu pani, ja ani neviem ako sa volá, tym som mala menej starosti, ale minuly rok sme išli na blind až dole do Tucepi a bolo veľmi malo ubytka, Taliani v auguste dovolenkuju, :( na Pagu bolo skoro všetko obsadené, ale vždy sa da nájsť
@denisekkk my sme boli v apartmánoch nada-novalja .kontakt nada.skunca@zg.t-com.hr ,ale nevedela som sa s ňou spojiť cez gmail len cez azet neviem prečo.posielam aj nejaké foto-teda ak budem vedieť 😀 .ubytko je 15m od pláže centrum cca 400m .nám sa tam veľmi páčilo a pani Nada je veľmi milá
na 5 foto je vidieť aj apartmán je hneď v prvom rade
hotel KOMODOR .bol tam niekto ?
my sme sa v noci vratili zo Starigrad Paklenica, tam bolo fajn. spravili sme si aj výlet na ostrov Pag, skončili sme v Starej Novaliji, tam šmýkaľka hneď v mori, požičali sme si šľapací bicykel so šmýkaľkou. voda teplá. spravili sme si aj výlet do Vodíc, tam more ľadové, celkovo zima. a cestou k Plitvicým sme sa stavili v Nine. no tak tam by som asi neišla 😎
@denisekkk more ma cca 25stupnov, ale nam sa pocas 10dni asi 3x stalo, ze voda bola akasi studensia, neviem, ci sa nejak premiesali prudy alebo co, lebo pocasie sme mali stale super, ale kupat sa dalo, cestou z Pagu sme sa zastavili este okupat na pevnine v kempe Raca pri mestecku Sveti Juraj a to este len bola kosa, nechapali sme, lebo od Pagu je to asi 40-50km, ale voda ako v potoku, brrr 🙂
@tretiastvrta
ahoj,tento rok sa chystame do Chorvatska a vybrali sme si ostrov Pag, mesto Novalja. Ty si tam bola a bola si spokojna, nemohla by si mi napisat kontakt na ubytko a aj nejake rady, kde chodit na plaze. Aka plaz sa najviac pacila, my nemame radi rusne plaze, radsej klud a podla moznosti cim najmenej ludi.Budem velmi rada, ked odpises. dakujem .
vlastná skúsenosť z tohto leta - júl - ostrov Pag a perfektné. zvykli sme vždy chodiť až dole do Tučepi, ale tentokrát s 9-mesačnou to neprichádzalo do úvahy. Pláží je tam množstvo, skoro každý deň sme si vybrali inú, jemný štrk aj piesok sa dá nájsť. Najlepšie bolo potom na pláži kempu straško, tú sme objavili na posledné 3 dni, takže z 10-tich dní sme videli asi 7 pláží a bolo výborne, vzdialenosti sú minimálne, tak 4 - 5 km medzi jednotlivými miestami. bývali sme v Novaliji, je to rušné mesto, perfektná promenáda, nám to vyhovuje, napr. Gradac je kľudný, má pekné domčeky a krásnu pláž aj s atrakciami pre deti. ubytovanie sme si hľadali cez známych 🙂