Páčilo sa vám v Disneylande Paris?

karin187
5. jan 2020

Ahojte, ako ste boli spokojní s návštevou Disneylandu v Paríži? Lebo recenzie ma dosť odradili. Že všade mega veľa ľudí, dlhé rady a deti z toho boli viacej otrávené akoby si to užili....ďakujem

vikusjk
5. jan 2020

@karin187 tiež som zvedavá na reakcie. Chystáme sa tam s malou tento rok, uvažujem, že by sme šli mimo prázdnin, buď v júni, alebo až september a cez týždeň, kedy by nemuselo byť toľko ľudí.
Mňa by tiež zaujímali tipy na ubytovanie, v ktorej časti Paríža je najlepšie sa ubytovať, prípadne nejaké konkrétne tipy? Ďakujem 🙂

saskia_98
5. jan 2020

Teraz na silvestra bol kamarat ale povedal ze mega vela ludi bolo. Akurat ze on siel sam s partnerkou cize to az tak nevnimal..

zuzkasp
5. jan 2020

📌 aj ja by som rada vedela s akymi velkymi detmi sa oplatí íst (na jar) 😊

princess59
5. jan 2020

My sme boli s mužom pred pár rokmi ale s deťmi pod takých 8 rokov by som nešla ... Na veľa atrakcií je výšková norma a veľa ľudí tam bude stále s tým treba počítať ....predsa len je to Disney land pre celú Európu...ale nieje to nič katastrofálne tie rady na atrakcie idú docela rýchlo

abbey1
5. jan 2020

Boli sme, dcéra mala 6. Super sme si užili, rady išli rýchlo. My sme boli v máji. Počasie fajn, na pár min spŕchlo.Ale už by sme volili min 2 dní priamo v Disneylande. My sme boli 5 dní v Paríži a z toho jeden deň v zábavnom parku.Ale je to obrovské. Určite by je tam mali 2-3 dní čo robiť.

bluerose
5. jan 2020

My sme boli so 6r. a mimo prazdnin, no ludi bolo dost. A vzdy bude, lebo teda chodi tam okrem deti aj vela dospelakov. Niekedy som mala pocit, ze je tam viac partii dospelych ako rodiniek s detmi :D Nas bol nadseny, zazitok pre vsetkych na cely zivot. Rady su podla toho na co, niektore 10min no na tusim dve sme cakali 45min. A atrakcia trvala 2-3 minuty, na porazenie, hehe.
Treba ist hned skoro rano. A priprav sa nato, ze je tam draho, nielen vstup, ale aj jedlo a suveniry. Chceme sa tam este niekedy vratit ked mensie podrastie 🙂

karin187
autor
5. jan 2020

ďakujem, toto sa už lepšie čítalo🙂, tak asi ako všade, človek musí rátať aj s pozitívami a negatívami🙂, náhodou niekto ste mali FAST PASS? či aj toto sa oplatí priplatiť?

alivoda7
5. jan 2020

My sme boli pred dvoma rokmi v lete (na prelome jula a augusta). Rady boli velke, vacsinou sme cakali tak cca hodinu na atrakciu, kde sme sa povozili vcelku kratko. Ale sprievodkyna nam povedala, ze najlepsie sa oplati ist v takom aprili alebo oktobri, kedy je vcelku dobre pocasie a ludi tam nie je az tolko. Neviem, ako je to teraz, ale vtedy uz Fast Pass-y nefungovali- fungovalo tam vsak take nieco, ze sme isli ku atrakcii a tam sme si zabookovali cas, kedy mozeme prist a prednostne na nu v tom case mozeme ist- nie je to vsak na vsetkych atrakciach, skor vynimocne. Lenze v Disney Lande ide aj o tu atmosferu, nie len o kolotoce.