Ahojte, chystame sa s v lete konecne ku moru aj s nasou dcerkou. Rada by som sa spytala skusenejsich mamiciek, ci maju nejake overene apartmany priamo pri mori?
Aj ja by som chcela ist s rodinkou k moru, asi by to skor malo byt Chorvatsko, takze ak tu niekto da kontakt na neake overene dobre ubytovanie niekde okolo Crikvenice, blizko pri mori a za rozumnu cenu, tri deticky, tak skusim.
@25daniela my ideme uz druhy krat cez Adriatic - prvy krat nebol ziaden problem a dobre som veru vybrala. podla mna maju najlepsie spravenu stranku, kde si zadas naozaj vsetky svoje kriteria a vyberie ti apartmany. potom je dobre sa orientovat aj podla hodnotenia klientov. a vzdy tam je nafotena najblizsia plaz aj plaze v blizkosti.
len veruze uj je dost miest poobsadzovanych - hlavne v tych naj ubytovaniach.
tak treba rychlo popozerat.
a my sme boli a aj teraz ideme na omissku rivieru - predtym Mimice, teraz Pisak
my sme boli minule leto v Zivogosce u p. Brajkovica http://www.zivogosce.com , je to kusok pod Makarskou, apartman je priamo pri mori a kontaktovali sme priamo majitela, zarezervovali, zaplatili a isli sme. Velmi pekne miesto NEPRELUDNENE a to sme isli v druhej polovici jula, ale musis sama varit a doniest zasoby, lebo obchod je v dedinke len jeden a to maly a predrazeny. Vsetko ostatne fakt super, pristup do mora pozvolny, male okruhliaky (ziadne balvany alebo beton). Domaci prijemni , apatmany na urovni.
skus www.chorvatskeubytovani.cz je tam kontakt priamo na domacich a aj recenzie. my sme boli minuly rok nas domaci nechceli ani zalohu dopredu
My sme boli minulý rok v Omiši - super apartmanik s 3 izbami, 2 kupelne, plne vybavena kuchyna, este aj tabletky do umyvacky tam boli, aj sacky do smetnyh kosov. Pieskova plaz bola minutu od apartmanu, obchod otvoreny do 10 vecer hned za rohom, asi 10m od apartmanu. Pri apartmane terasa. Boli sme 2 rodiny s detmi a bolo uzasne. Ak by niekto chcel kontakt, musela by som pohladat 😉
A prosím Vás ako sa pohybujú ceny za ubytovanie na osobu či apartmán na noc ?
@geegee Ahoj mohla by som poprosit kontakt, ako to bolo cenovo,? platili ste na apartman ci osobu? Môžeš aj napísať sumu ? dik
Dobrý deň, a nejaký telefonický kontakt na majiteľa apartmán Živogošče. Ďakujem. Zuzka
@ada558 no to vyzerá super . čo sa týka zásob, však sa dá vybehnúť do makarskej tam na hlavnej ceste aj pri makarskej aj v makarskej sú obchodáky , tam sa dá kúpiť všetko .aj tučepi a dedina za tým majú konzum ono dá sa takto po ceste pohľadať a vyjsť si raz dva razy na nákup podvečer alebo ráno
Napriklad Taliansko - Bibione - apartmany Tagliamento.
V Bibione to je jednoduche, v predsezone sa da ist uplne na slepo a zastavit v prvej agenture, povedat podmienky a povedia ti, ci maju alebo nemaju. A ked nema prva agentura, pojdes do druhej 😀
V Bibione a ostatnych letoviskach je apartmanov habadej, my sme vzdy co najblizsie k mori, a vzdy bolo vsetko v poriadku. Este velmi pekne boli Orchidea, ale to bolo asi 500m k moru, nie tych 100m ako Tagliamento 😉 😀
Chorvatsko ma pre mna jednu nevyhodu: kamienkove plaze, az na hrst vynimiek. Ale co sme boli v Chorvatsku, sme tiez boli spokojni. Len naposledy sa uz nedalo kupat, uz bol september a more studene 😉 Uz 4-ty rok pojdeme zase do Bibione 😅 Proste nekonecne pieskovisko je pre deti idealne.