Osvedčený repelent?

zajacik85
27. jún 2019

Ahojte, pardon za zlu kategoriu ale moze sa to okrajovo tykat aj dovoleniek 🙂 Prosim o pomoc pri vybere repelentu pre priatela, pri praci v hore ho doslova idu zozrat ovady.. Alpa + klinceky funguju aj na ne? Ak mate skusenost prosim poradte co urcite pomaha, pripadne aj produkt z obchodu lebo je ich milion a nevieme aky kupit... Dakujem

tropkica
27. jún 2019

@zajacik85 najlepsie je taky poriadny z lekarne ja ked som bola mladsia som pouzivala nejaky tropicky, aby bol aj proti komarom a za mna bol ten najlepsi

marsmykkok
27. jún 2019

toto zaujíma aj mňa, difusil 0 bodov na ovady

kristina2412
27. jún 2019

@zajacik85 ja by som poradila dlhodobo užívať B vitamín. Malo by ich to odpudzovat, rovnako ako komáre,muchy a inú háveď.

zeytin
27. jún 2019

Relelent Predator z lekarne, maju aj pre deti od 3 mesiacov, aj Junior, aj dospely

ufatess
27. jún 2019

@kristina2412 mal lenže mám pocit akoby o tom niekedy komáre nevedeli, ja som ho užívala lebo mi to kamoška odporučila, ale nemalo to efekt :/

kristina2412
27. jún 2019

@ufatess ako deťom nám dávali v táboroch a zaberal. Co je toto za doba,už ani komáre nie su to čo byvali😄

ufatess
27. jún 2019

@kristina2412 v dnešnej dobe už nič neni jak bývalo. Podľa mňa tá háveď je dnes už odolná voči všetkému 😀

kasiopeja01
29. jún 2019

My mame kupene tie farebne naramky, co sa daju dat aj do vlasov miesto gumicky. Dcera bola minuly rok v tabore v lese pri jazere a za cely tyzden ani jeden pupenec. Mala jeden na komare a jeden proti kliestom.