Ahojte bol niekto z vas na ostrove Vir s malymi detmi mame 2 a 10 rocne ale co som sa docitala je to tam spinave a neni tam pitna voda ze len balena ale nasla som aj opacne ze je to krasny ostrov a je tam co vidiet tak by som bola rada za vase skusenosti.Dakujem
Daj sa do skupiny Chorvatsko - nasa dovolenka. Ja som bola 3x na Vire bez deti a mne sa tam pacilo. Ale nam stacil dom pri plazi a spokojnost.
@lila8686 ahoj ja som tam bola pred par rokmi a musím povedať, že sa mi tam nepáčilo. Možno sme mali smolu na,, skaredsie " okolie a sú tam aj krajšie miesta, ale zo všetkým miest, ktoré som v Chorvátsku navštívila, toto jedine sa mi nepáčilo. Už by som tam neisla a k tej vode, my balení používame všade.
s vodou je to pravda, Ale keď sme hocikde v Chorvátsku, vodu kupujeme, pre istotu. A čo sa mi tam nepáčilo - more pekné, čisté ale nebol tam pozvoľný prístup do mora. Už pri brehu boli veľké kamene , raz plytká voda, raz jama. Dcéra mala z toho stres, že nevie, kde skočí. Ale prostredie pekné,
my sme boli, pre tak malé dieťa je tam ideálna pláž Sapavac, dlho plytké more a pieskové dno
My sme boli na vire, a už by som tam nešla .. poriadne tam nic nebolo .. teraz ideme do vodic kde je rušno atrakcie zábava
@domininini a mozte mi napisat ake atrakcie su tam hlavne pre deti ? Dakujem
Zalezi co ocakavas. Domininini sa nepacilo, lebo nuda. Ja kvoli tomu tam pojdem opat. Priorita je more, vyjdeme aj na vylet do okolia.... nepotrebujem hlucne mesto, kde si v noci nemozem otvorit okno, lebo odvsadial ide hudba a krik
A vodu sme kupovali aj v spanielsku, aj v taliansku a dokonca aj v Martine na chate
@lila8686 je tu veľa tém o dovolenke v Chorvátsku, skús pohľadať. Na Víre je vraj pekne, ale to s tou vodou je pravda. Musíš si kupovať balenú vodu na pitie aj na varenie.