Ostrov Vir - Chorvátsko 2023

nepic
13. feb 2023

Dobrý večer. Deti sa rozhodli,že by tento rok chceli ísť pozrieť do Chorvátska a ja už dlho som plánoval ísť pozrieť na tento ostrov Vir,len som sa tam nejako nedostal,tak aj preto som sa rozhodol tam ísť a aj radšej by som nejaké kľudnejšie miesto. V Chorvátsku sme ešte neboli,doteraz sme chodili do Talianska. Ja som do Chorvátska jazdil ako vodič autobusu,ale to bolo 20+ rokov naspäť, čiže odvtedy sa tam určite veľa zmenilo a to som väčšinou chodil na Makarsku. Išli by sme 2+3 deti vo veku 21,8 a 5 rokov. To že tam nie je pitná voda som sa dočítal,aj to že už majú eurá tiež viem,aj to že odpadli hraničné kontroly. Je niekto kto tam bol,resp chodí pravidelne a napísal by mi plusy a mínusy? Prípadne aj odporúčanie na konkrétne ubytovanie kľudne do súkromnej správy?
Všetkým veľmi pekne ďakujem. 😀

slavkadi
13. feb 2023

@nepic my sme boli v tichej zátoke Sapavac, kde mali prístup autom len tam ubytovaní, resp ak niekto prišiel na peso. Pozri : https://apartments-pavic.com/apartments/
Veľmi milí domáci, krásne ubytko, priamo na pláži.

stormie
13. feb 2023

Nie je vacsej odbornicky na Vir ako @emkalienka 👍

nepic
autor
13. feb 2023

@slavkadi
Super, ďakujem,to vyzerá pekne. Len škoda že zajednané v čase keď chceme ísť mi.

simka1454
13. feb 2023

Skus stránku zazivir.sk. Ak si na fb tak skupina https://www.facebook.com/groups/apartmanyvchorv...

nepic
autor
13. feb 2023

@simka1454
Ďakujem,už som sa som 😆

stormie
14. feb 2023

@simka1454 to je emkalienka 👍

emkalienka
15. feb 2023

@stormie
Ďakujem

nepic
autor
15. feb 2023

@emkalienka
Ďakujem pozriem.
Ešte sa spýtam čo tam dá také vidieť na ostrove alebo v okoli?
Myslím napr v Lignane sme mohli ísť do detského parcojunior,v utorok tam sú trhy,do Benátok sa dá ísť na výlet,loďou na mušličkový ostrov a podobne.

domcci72
15. feb 2023

my vacsinou ked sme tam isli, tak sme chodili do Zadaru ked sme sa chceli motat alebo nieco vidiet, ale teda je fakt, ze dva roky sme tam uz neboli na Vire, kedysi sme chodili rok co rok, ked si porovnam ako to bolo pred nejakymi rokmi, ze klud pomaly ziadny clovek nikde, tak to bola parada, teraz tam chodi uz velmi vela ludi 🙂

nepic
autor
16. feb 2023

@domcci72
Ďakujem za odpoveď. Za mňa tiež,tiež mám radšej Taliansko a hlavne od Rimini dolu. Teraz tam chcú ísť deti pozrieť,tak nech skúsia a už sa budú môcť nabudúce rozhodnúť. Kedysi keď som chodil ako vodič s busom,chodilo sa hlavne na Makarsku,kde sa o nejakom kľude dalo iba snívať. Len ja som bol čerstvo rozvedený,tak mi to pochopiteľne vyhovovalo. Už teraz vyhľadávam presný opak 😆.

emkalienka
16. feb 2023

@nepic vsetko najdete na stranke ..vsetko spomenute je tu