chystáme sa s deťmi na ostrov Pag-Mandre.sú to apartmány Angelica.bol tam niekto? 🙂
ahoj my sme boli na Pagu v Mandre a bolo super. Nam sa tam pacilo buduci rok ideme zase🙂len tie apartmany Angelica nepoznam my sme boli v Ivici a mali sme to blizko na plaz co bolo super pri malych detoch🙂
tie apartmany nepoznam, ale ostrov poznam, je tam uzasne 🙂 urcite zajdite do Kolanu, predavaju tam original Paski syr, lepsi syr som nejedla. Vo Vlasici je zas super plaz pre deti, cisty piesok, bez kamienkov a pomale klesanie, zatoka bez vln. V meste Pag super restauracia Ancona - aj super ceny, je tam vychyrena.
ďakujem. a v novaljii to ako vyzerá?mám väčšie deti 10,16 rokov tak aby tam bolo niečo aj pre nich 🙂 .najmä pre toho väčšieho 😉 .čítala som totiž že Mandre je také tichšie miesto
hej Mandre je take kludnejsie a mensie mesto, Novalja je vacsia zivsia najma vecer🙂
@audiova - Novalja je mesto pre mladych...tam je vecer uplne zivo, ale k plazi dost daleko..stamadial jedine Zrce..z Novalje chodi bus, alebo potom na konci Novalje /smerom na Lun/ je tiež plaz..tam chodia peso ti, co byvaju ubytovany v tych apartmanoch na tom konci Novalje...
zvol podla toho, co potrebujes...ci nocny zivot alebo klud, ci velky apartmanove domy, alebo kludnejsie sukromie...ci ste ochotni ist aj dlhsie k moru, alebo to chcete mat blizko...
tak my už máme dovolenku rezervovanú.vyhrala Novalja ostrov Pag.už sa neviem dočkať 😎 😎 😎
tak na tom "Pagu" nebol nikto ? buď Mandre alebo Novalja 😢