Ostrov Murter alebo Dugi Otok

denisekkk
28. apr 2014

Baby boli ste tam niektora? ake je to pre deti? Nebudeme sa tam nudit? Je lepsi Murter alebo Dugi Otok? prosim poradte a podelte sa o skusenosti dakujem 😉

pod
28. apr 2014

Boli sme na Murteri, pre malé deti ideálny vstup do mora, náš syn mal vtedy 5 rokov. cca 100 mtr a stale mal tak pod zadok. Pre dospelých nuda, kusok odtial sú Vodice , tam to vyzeralo lepšie. Na pláži na Murteri bola super masáž 🙂. Toľko môj názor, pekný deň.

horana
28. apr 2014

Kazde ma svoje. Murther ma Slanicu, Dugi Otok zase Sakarun - myslim tym hlavnu "super plaz". Na Otoku asi viac skapal pes - ale o to vacsi je tam klud a menej ludi, je nedostupnejsi, Murther je po moste, takze je logicky "rozvinutejsi" a zaroven plnsi.
Nudenie podla povah, decka aj dospelaci, ak su zvyknuti na neustale podnety dodavane im zvonka a animacie asi sa budu nudit tam aj tam, ak si vedia vychutnat more ako take, nebudu mat problem nikde. 😉

lencika
1. máj 2014

ostrov murter idealna volba boli sme tam a je to miesto uplne ako stvorene pre rodiny vrelo odporucam, zalezi ci chces rusno alebo fakt klud

julinka322
12. júl 2014

@lencika môžem ťa pekne poprosiť o tip na ubytovanie na tomto ostrove?ďakujem!

bizuka
13. júl 2014

aj my sme boli na Murteri, pláž Slanica super,,,krásne čisté more, plytké....iba ubytko sme mali trochu do kopca, takže to bola fuška/ale zato krásne nové/, aj večer bolo kde ísť. my ideme toho roku 5 krát do Chorvátska, jediné kde by som nešla ešte raz je Omiš-duče.

nikoleta164
4. aug 2014

Na Murter sa chystáme na budúci rok, už teraz sa však teším. Zaujíma ma ubytko, aké ste mali skúsenosti, či je tam dosť zaujímavosti pre deti, aké počasie zvykne byť v letných mesiacoch a tak. Jo, ešte informácia o moste, otvára sa naozaj len dvakrát do dňa?

tinka00
20. apr 2018

@lencika Mozem poprosit tip na ubytovanie? Nechceme aby deti chodili dlho, predsa 2 rocny najmensi... dakujem pekne

tinka00
20. apr 2018

@bizuka a kde presne ste byvali ak sa mozem opytat? vedeli by ste mi dat tip aj na nejake apartmany co su uplne blizko tejto plaze? Dakujem pekne 🙂

bizuka
26. apr 2018

Ubytovanie už nemam kontakt,od tejto plaže treba trošku do kopca...ale vtedy začali tam pri plazi rekonštrukčne prace na hoteli priamo na plazi

tinka00
1. aug 2018

@tinka00 je tam kde vist, nieco pre deti? Preliezky, ist sa pobicyklovat, na zmrzlinu a tak....

zuzus333
23. júl 2019

Kde sa da s deckami v Murter zabavit? Dakujem