Ahojte, prosím Vás je to pravda, že na ostrove KRK nie su komáre? Susedia tam boli pred par rokmi, dole na baške a vraj tam neboli komáre, a nepotrebovali ani repelent. Je to pravda? Chystame sa na dovolenku v septembri ak to vyda, ale dostala som boreliozu, mam nasadene atb a ak to bude ok tak by sme isli na dovolenku ale hmyz nechcem ani vidiet. Minulý rok sme boli na Istrii bolo super, ale tam nas isli zožrať komare tak hladam miesto , ak take existuje kde tie komare nebudu. Dakujem
My sme sa vratili z Krku teraz v pondelok (Vrbnik )a ziadne komare🙂
dakujeeem. tak mozno je tu nadej, že ma tie svine nenajdu 🙂 my sme boli minuly rok nas tam žrali, ale mna maju celkovo komare radi a dcerke ani nehovorim tak uz chodila tak ze si na elastaky natiahla ponozky 🙂 aj teraz ma niečo stiplo, že mam z toho boreliozu ☹ a ak ideme tak prvy sept. tyzden tak to je take skoro leto este
mňa komáre nájdu vždy všade... teraz sme sa vrátili zo Španielska, prvé dni neboli ale ku koncu pobytu ma už našli 🙂
myslim ze komarte si nevyberaju podla mesta :D vsade su komare..
pred pár rokmi sme boli v Zadare a tam ich bolo dosť, riadne sme boli doštípaní, teraz v Rijeke sme nič nepoužili, to čo sme si na nich pripravili ostalo v kufri 🙂
no ja musim vyberat lokalitu podla hmyzu, mam na mesiac atb a nemam chut si to zopakovat, aj ked viem ze je to asi takze doma od pocitaca tak preto zistujem 🙂
@lucialucianka aka je rijeka? videla som obrazky a celkom sa mi to pacilo a je to blizko
@hennicka boli sme na viacerých miestach v chorvátsku a nám sa tam páči všade, také komáre vedia znepríjemniť aj to najkrajšie miesto....
My sme sa vrátili pred týždňom a neboli tam,presli sme si celý ostrov. No, v septembri neviem...