Ostrov Krk

tinka8873
14. jún 2014

Ahojte o tyzden odchádzame na dovolenku. Dajte prosím dajake tipy na vylety resp. co oplati sa pozrieť, gde sa oplati najesť atp. Ideme autom, cize mozme ist a i kusok dalsie. Poradte tiez dobru plaz...
Dakujem 🙂

syja
14. jún 2014

@tinka8873 mestecko vrbnik malicke na kopci s uzkymi ulickami a ak mate radi dobre vinko tak tam vyrabaju fantasticke vino zlhatina ktore sa tam da kupit za par kun.

sev111
14. jún 2014

určite Klimno a bahenné jamy 🙂

tinka8873
autor
14. jún 2014

@sev111 Dakujem pekne a tipy 🙂 Dúfam, že dakto ešte dačo odporuci 🙂

alenqa78
18. jún 2014

Na Krku som bola na plazi, co je priamo ve meste Krk a potom este na Baske. Mesto Krk ma kolom dokola plaze, miesto sa da najst uplne v pohode. Priamo na plazi je tam jedne velmi dobra restika za ludovy peniaz a vyborne varia. Na Baske sa mi moc nepacilo, prislo mi to tam strasne preludnene.

ren76
18. jún 2014

@alenqa78 Prosím ťa nejaké typy na ubytko?

alenqa78
18. jún 2014

My sme isli na "blind"... Na kazdom rohu su turisticko - informacne kancelarie a su dobre oznacene. Staci si ich zopar obehnut, povedat im kolko miest chces a povedia ti cenu, prip. obvolaju a zistia dostupnost. Hlavne si pytaj ubytovanie s klimou. Dobre si ponuky pozapisuj a potom si vyberies. My sme nasli ubytko v apartmane asi 5 min. peso od centra mesta Krka asi za 9 € / noc aj s klimou. Stretavali sme sa aj s tym, ze na parkovisku nas niekto pristavil, ci nechceme ubytovanie. Tu si myslim ,ze je aj priestor na zjednavanie. Apartman bol fakt pekny s malou kuchynkou, ale uplne nam to vyhovovalo.

nikuliak
18. jún 2014

Určite by som pozrela Istriu, tam je veľa zaujímavých vecí - staré mesto Opatije, Poreču, Rovinj, amfiteáter v Pule.. Tiež by som šla do NP Plitvické jazerá alebo na hrad Senj. Tiež je zaujímavý výlet na ostrov Cres alebo Rab. Tipy na výlety nájdeš aj na nete, napríklad tu: http://www.carovnehotely.sk/chorvatsko-lovran-h....