Ostrihom - výlet

22. aug 2024

Dobrý deň,
viete mi nejaké miesta okrem Baziliky odporučiť, ktoré sa nachadzajú v Ostrihome?
Kaviarne aj reštiky, ktoré máte odskúšané…
Ďakujem 🙏🏼

katkaseiner
22. aug 2024

Restiku odporucam v Sturove - Sedliacky dvor... nebola som tam este ale chceli by sme ist... Je to taka restauracia ze tam s tebou rozpravaju ako v stredoveku. Pre niekoho to je mozno nezaujimave, ja by som raz vyskusala

lucia147852
22. aug 2024

@katkaseiner len tam treba rezerváciu dopredu ako sme minulý víkend zistili 🙈

lakebabe
22. aug 2024

Chod normálne do centra Ostrihomu, prejdi si historické centrum, pešiu zónu, veľa dobrých kaviarni a restik, aj fajn obchody s oblecenim, kúsok bazilika pešo. Vždy necháme auto v centre a pešo pochodime mesto. Vždy je tam co nove vyskúšať kde ist na kávu a jedlo.

limoncino
22. aug 2024

@katkaseiner ja som sa tam otočila. Mne to bolo nepríjemné, dcéra sa rovno rozplakala. Nevedela som, že ide o ten typ reštaurácie.

lakebabe
22. aug 2024

@limoncino inak na restika mi je vrcholné nesympaticka nechápem tu slávu okolo nej boli tam svagrovci sami uznali, že to bol otras stačilo mi par videí

lakebabe
22. aug 2024

Inak autorka ak budeš v Štúrove mat čas sadnite si k Dunaju do Kompa Caffe hneď vedľa Dunaja terasa miešané drinky, smiešne ceny a veľmi pekný vyhlad vedla promenády, príp aquapark v Ostrihome

zuzanaam
22. aug 2024

Neďaleko Ostrihomu je významné energetické miesto vrch Dobogokó. Pred pár rokmi, keď sme tam boli sa tam dalo aj prespať v jurte, ale neskúšali sme.

katkaseiner
22. aug 2024

@limoncino no veru treba na to byt pripraveny...my sa tiez uz davno odhodlavame...mozno 5 minut mi pride vtipnych a potom uz nie...neviem..

dettilv
22. aug 2024

Ja odporúčam pozrieť visehrad alebo Budapešť tiez nie je ďaleko.

lakebabe
23. aug 2024

@dettilv inak áno Vyšehrad je tiež veľmi pekný už keď sme v Ostrihome ideme aj tam , pekný welnes, hrad , aj dobre restiky

dettilv
23. aug 2024

@lakebabe áno, je to tak pekne. Teraz sa tam dá ísť aj loďou. Ide z ostrihomu myslím že každý piatok. Sú tam pekne miesta.

lakebabe
23. aug 2024

@dettilv aha to som nevedela to skúsim pozrieť mame radi tieto lodné výlety

dettilv
23. aug 2024

@lakebabe ja bývam kúsok. A narazila som na reklamu na FB že sa dá ísť aj súkromne loďou po Dunaji a nevyšlo to velamyslim. Keď chces pozriem to a preposlemich leták do správy

lakebabe
23. aug 2024

@dettilv ak nájdeš budem rada kľudne mi pošli