Ahojte len chceme každého varovať aby neišli na Orebič poloostrov do Chorvátska do Hotela Komodor je to katastrófa celí sa rozpadáva uzatvorene výťahy nebezpečné už ani nefungujú schody sú nebezpečné nie sú zábradlie vypadnuté dvere sňité smradľavé 100 ročné izby v izbách je chrozny smrad od wc kanalizácie je to Fuj voda teplá nie je na sprchovanie v izbách.Snité kachličky na terase sú zamalované na červené. Mali sme polpenziou že švédske stoli mlieko pomiešane s vodou nemalo to chuť mlieka ale vodi večera oni pripravili na tanier jedna naberačka zemiaky a jedno malé meso dezert vodovy puding.No chrôza bezdomovci majú lepšie izby mesto 4 km žiadné obchody nemá ani Centrum.Ale príroda a more je krásne ozaj.Dva dni sme vydržali v Hoteli a radšej sme pochladali iné ubytovanie lebo sa to už nedalo vydržať išli sme na Bašku Vodu už sme krásnom apartmáne pri mori
a kolko vas stala ta dovolenka? za malo penazi, malo muziky
nuž, do chorvatska sa nechodí do hotela na polpenziu- my sme boli v orebiči pred troma rokmi, útulný apartmán, more skoro po kuchynu, pláž takmer naša, tri týždne sa 700€
Na to že sme išli v Júni platili sme 250 eur na jednu osobu s polpenziou ale majú v cestovke od júla v hlavnej sezóne oveľa drahšie a fotky ktoré majú v cestovke sú nereálne a cesta tam vyjde tam aj späť 300 eur už aj s loďou
ja som tam bola pred rokmi. 🙂 tiez to bol trochu sok. 🙂
https://www.cas.sk/clanok/201309/pokazila-vam-c...
https://www.dtest.sk/clanek-891/reklamacia-zaja...
myslím že info je na nete dosť
a taktiez treba dopredu citat recenzie na nete. na tento hotel su strasidelne...
niekto kúpi zájazd za dve stovky do 2* hotela a čaká interkontinentál ... však stačí dobre čítať popis -účelne zariadené izby, pri krásnej pláži 4km od mestečka, to je predsa jasné, že je to "na samote u lesa" a niečo staršie. V júni ani život ešte nie je, strediská sa len rozbiehajú. V predsezóne je to bežné, že je polka podnikov ešte zatvorená, nie sú animácie... Tiež sa mi to ubytko nepáči, ani by som si taký hotel nevybrala ... ale zasa za tú sumu by som nečakala ovela viac. Teraz tam je suma okolo 200 na osobu a týžden, lepšie hotely stoja 3x tolko.
Pár lacných hotelov v HR som tiež zažila, napr Medena v Trogire, alebo Donat v Zadare, prípadne Rivijera v Makarskej sú taká kategória, že sa tam človek ide fakt len vyspať. Staré, "účelne zariadené", občas niekde hrdza ... aspon že čisto. No nám na dovolenke ide hlavne o pláž, aby tá bola v pohode a ak je cena fakt dobrá, tak "prežijem" aj horšie izby. Apropó, kamienky na pláži sú tvrdé, alebo čo si pani myslela? 😂
Ak to chcela riešiť, mala sa priamo na mieste sťažovať delegátke a žiadať o nápravu, výmenu izby a úpravu služieb. Teraz už môže byť neskoro, po opustení ubytovania.
Pani nepíše nič o reklamovaní. Ten príspevok je upozornenie pre ostatných, aby tam nešli.