Oplatí sa ísť do Chorvátska na predĺžený víkend?

22. jún 2022

ahojte, oplatí sa, niekde hore, napríklad Pula? treba v piatok ráno vyraziť a v pondelok domov? ako to vychádza cenovo? máte niekto skúsenosti?
prípadne Taliansko alebo aj Slovinsko..
díky

mirage
22. jún 2022

Ako ty myslis, "treba"? ved pojdes, ked uznas za vhodne.

7lenka11
22. jún 2022

ja si myslím, že oplatí.. my sme boli pred pár rokmi na 5 dní vo Vodiciach a stálo to za to.. neviem odkiaľ vyrážaš a koľko ti trvá cesta.. hlavne by som toto zvažovala, aby ste neprecestovali celý deň a nestrávili tam reálne 1,5-2 dni.. ak tam viete prejsť za 6,5 hodiny, tak vyrazte ráno o 5tej-6tej a od obeda si môžete užívať more.. vrátiť sa môžete aj na noc, napr. v pondelok podvečer okolo 17tej, prípadne aj neskôr.. cenovo neviem - treba si prepočítať náklady na ubytovanie, stravu a najmä na cestu, ceny pohonných hmôt sú katastrofálne

loveocean
1. júl 2022

ahoj zalezi co ocakvas my sme boli na šibačku v Slovinsku Portorož hotel Bernardin a bolo famozne krasme more skvele jedlo prechadzky , kupat sa nedalo este ale syn sa vyhral s kamienkami na plazi, plus skvele bazeny su tam zatvorene izby maju sea view, isla by som znova. Kratkou prechadzkou je to na Piran kde je marina a krasne namesticko s kaviarnickami. Za mna super na vikend akurat.

judit47
1. júl 2022

No teraz ked stoji 2€/1l nafty si myslim,ze sa to neoplati na tak kratko🤣