ahojte, oplatí sa, niekde hore, napríklad Pula? treba v piatok ráno vyraziť a v pondelok domov? ako to vychádza cenovo? máte niekto skúsenosti?
prípadne Taliansko alebo aj Slovinsko..
díky
ja si myslím, že oplatí.. my sme boli pred pár rokmi na 5 dní vo Vodiciach a stálo to za to.. neviem odkiaľ vyrážaš a koľko ti trvá cesta.. hlavne by som toto zvažovala, aby ste neprecestovali celý deň a nestrávili tam reálne 1,5-2 dni.. ak tam viete prejsť za 6,5 hodiny, tak vyrazte ráno o 5tej-6tej a od obeda si môžete užívať more.. vrátiť sa môžete aj na noc, napr. v pondelok podvečer okolo 17tej, prípadne aj neskôr.. cenovo neviem - treba si prepočítať náklady na ubytovanie, stravu a najmä na cestu, ceny pohonných hmôt sú katastrofálne
ahoj zalezi co ocakvas my sme boli na šibačku v Slovinsku Portorož hotel Bernardin a bolo famozne krasme more skvele jedlo prechadzky , kupat sa nedalo este ale syn sa vyhral s kamienkami na plazi, plus skvele bazeny su tam zatvorene izby maju sea view, isla by som znova. Kratkou prechadzkou je to na Piran kde je marina a krasne namesticko s kaviarnickami. Za mna super na vikend akurat.
No teraz ked stoji 2€/1l nafty si myslim,ze sa to neoplati na tak kratko🤣
Ako ty myslis, "treba"? ved pojdes, ked uznas za vhodne.