Milé mamičky, aký opaľovací krém odporúčate pre 7 mesačného drobca? Ďakujem veľmi pekne za každú radu 🙂
Žiadny. Tie krémy sú plne chémie. Take malé dieťa nemá čo robiť na priamom slnku, aby bolo nutne ho natierať krémami.
Treba chodiť von v čase keď neprazi slnko
My sme pouzivali La Roche Posay Dermo-pediatrics. Ten je od 6 mesiacov. Natierat treba v lete aj v tieni.
Ach, zienky. Existuje aj vela prirodnych opalovacich kremov, ktore nemaju ziadnu chemiu v sebe. Ide o kremy s mineralnym UV filtrom. Len by som chcela podotknut, ze natierat treba aj v tieni, rano pripadne podvecer. Slniecku sa vyhnut neda, to by clovek musel byt zabarikadovany doma a pokial chce ist na vzduch, do prirody, pripadne k moru, tak chranit sa pred UV ziarenim je uplny zaklad. Hladam radu od mamiciek, ktore maju dobre skusenosti s nejakym kremom, tak poprosim tie, ktore idu filozofovat nad tym, ze ziadny krem pre babatko nie je vhodny, zdrzte sa komentaru. Dakujem 🙂
@jchmelv ahoj, my sme mali minulý rok Daylong baby SPF 30, a bola som spokojná aj keď je hustejsi. Mala má dosť svetlú pokožku po chlapovi, tak mi ho odporučili v lekárni. Začala ho používať ako 7 mesačná, a natierala som ju každý deň ked sme išli von. Boli sme sa aj kúpať a úplne super držal aj vo vode.
Tento rok kúpim určite znova...😊
@zuz0110
@kristella
@lenicka298
Dakujem za skvele tipy!
la roche
soaphoria ma uz aj opaľovacie krémy🙂, este som.ich neskusala ale tento rok ich urcite kupim, je to slovenská prírodná kozmetika, za mna maju top produkty 😊
@jchmelv súhlas so zuz0110, tiež sme ho používali, malý je zdravý ako buk a nemám pocit, že som mu nejako naštrbila zdravie tým, že som použila kvalitný krém z lekárne🙈🙈🙈Akurát tak sme si užili leto plne zážitkov, kúpania, more, atd atd..Iste, že by ma nenapadlo dať dieťa opaľovať sa na priame slnko, ale opaľovací krém bol našou povinnou výbavou.
@jchmelv vies to su tie expertky mamicky ktore ked chces radu ti poradia totalne odveci 😁 napr ked budes hladat vlhcene utierky ta zdrbu ze mas dieta umyvat pod tecucou vodou ...hladas plienky ??? ZIADNE plienky vies ako skodis prirode jednorazovymi ? Atd atd 😁😁
Asi si nevedia predstavit ze niekto deti berie aj na slnko pripadne vonku nie len na nakupy do Auparku a tak
Badger, Weleda 👍
Ďakujem vám veľmi pekne za tipy! Môžem začať vyberať 🙂 majte pohodový týždeň!
@jchmelv no ja som sa tak davnejsie pochytila v jednej diskusii lebo jedna mamicka zhanala na internete vlhcene utierky a vies jak ju tam zdrbali ze pouziva vlhcene...
Som sa jej zastala ze premna su tiez najlepsie vlhcene kedze byvame vo velkom dome kde kupelna je na prizemi a nebudem s malou lietat hore dole 🙂
A tiez si nevedeli absolutne predstavit ze niekedy ked sa stavali domy tak “majstrovia” boli taky uzastny ze tu zabudli okno vysekat tu zabudli ze kupelna pojde atd 😁😁😁
pre tak malinké dieťatko žiadny ...nezaťažovať detskú pokožku
S bábätkom chodiť von ráno a potom večer, keď nie je tak silné slniečko a pohybovať sa čo najviac v tieni