Oodporúčania na ostrov Pag

lenca1401
4. nov 2020

Ahojte, zvazujem zmenu destinácie v chorvátsku na niečo bližšie, aj ked nie je vylúčené, ze sa vrátime na Hvar zas 😁
Zaujima ma ostrov Pag. Nie je to daleko, co je super, ale nieco vhodné pre decka? Overene plaze? Odporúčania ktoré navštíviť? Nerobí nam problém ist aj autom nakoľko mame radšej miesta kde je menej ludi. A este jedna vec, dosť dôležitá - počasie. Kedy je najlepšie ist? Dole nam tl je jedno. Tam je krásne stále

rusalinka
4. nov 2020

tu by som privolala @tomiholjubavi, myslím, že ti bude vedieť odpovedať 🙂 Mohla som?

ladyvi
4. nov 2020

Boli sme v campe Simuni. Nemusis vyslovene stanovat, zarezervuj si bungalov s vyhladom na more. Nam sa tam strasne pacilo ako lokalita pre deti.

lenca1401
autor
4. nov 2020

@ladyvi to nam nerobí problém. Ubytko mi je v podstate jedno.

lenca1401
autor
4. nov 2020

@rusalinka kľudne

n_i_ka
4. nov 2020

.

ajka251
4. nov 2020

My sme boli na Pagu Zubovici minuly rok 🙂 v juli.krasne miesto...tiche..kludne..nadherne..moja najkrajsia dovolenka 🙂 a

simona92101
4. nov 2020

@lenca1401 chodime na Pag kazdy rok,vzdy posledny julovy tyzden.konkretne do Novalje,tam sa vzdy ubytujeme v apartmanoch a autom chodime po vyletoch na okolite plaze.najkrajsia za mna Cista Plaza,pre deti ako stvorena.dalej plaz Metajna,aj plaze v Mandre.