Ahojte co hovorite na dovolenku v Omane s 1,5 r? Aky resort odporúcate - Fanar alebo Salalah resort? Pocasie v apríli? A bol niekto cez koronu? Ake boli opatrenia?
@janka2705 hotel bol super . Fotky by mali byt na trip advisor.. boli sme sa pozriet aj v salalah tam su tie budovy roztahane na plaz daleko. Lobby trochu iny styl architecturi taky orientalnejsi. Na plazi su obrovske vlny kde by si s dietatom nesla do vody . . My sme boli cely cas v tejt lagune . Jedlo bolo dost rovnake ale velmi chutne.
@janka2705 aha vidim no vies co uz vtedy mali dost drzich casnikov tam z indie mala som recensiu tu clanok ale niektore zamindrakovane zeny ma tak zdrbali lebo som dala uprimne plus a minusi ze co mne tam vadilo.. ze aka som ja urcite krava k ludom :D ale toto sa mi nikdy nestalo co tam ze total ignorovali vonku pool bar ked som chcela vodu na pitie...a to som im aj tringelt davala..(hoci delegatka vravela ze nie je to tam zvykom) jeden sa tvaril ze ma nevidi nikto iny tam nebol len ja a som musela nano viac x volat ze excuse me ! a on zavrcal ako tiger a prevracal ocami ze co chcem.Takze dost som bola znechutena ..tam bol problem vzdy ale v jedalni bola ina obsluha z filipin a oni su total slusni...v Omane domorodci vobec nerobia dostavaju $ od sejka a vsetci co tam robia su od niekal ..Egyptan na recepcii bol fajn. Upratovacky super..Ten druhy hotel tam je vsetko daleko a ludia sa tam na golfacoch vozia k vode.. a tam mas strasne vlny cize do mora sa nedostane maly ..ked tak by som radsej sla do Dubaja na vasom mieste -mate tam vacsi vyber hotelov a služby asi lepsie..cenovo mozno trochu viac...a more plytke kludnejsie..ja som to vymakla last minute za 1800e pre 2 doselych a dieta (ale to bolo 5r dozadu)...za 2400 alebo viac by som bola menej spokojna..(tvrdia ze more tam mas ako karibik ale vobec to sa neda porovnat)
Inak som pocula od ludi co boli najprv v Dubaji ze Oman sa im vobec nepacil .. v porovnani
@janka2705 Fanar alebo Salalah rotana resort