Omán - rezort

kristinkaris
9. máj 2023

Ahojte poraďte, ktorý rezort je lepší Rotana alebo Fanar ? Ďakujem ☺️

sunshine_007
9. máj 2023

Nemam skusenost, ja odporucim Kempinski Hotel Muscat ;) ale mrkni na booking a porovnaj zakaznicke hodnotenie tam.

tanika
9. máj 2023

@kristinkaris my sme boli v Rotane a boli sme maximalne spokojny / s manželom dcera 13 r. A syn 18 r. Pre nas vsetkych kludne sa tam vratim do toho istého rezortu bolii sme pozriet aj vo fanare mozno syn povedal ze je tam tak velmi živo diskoteky ale ani raz nespomenuli ze by boli radsej tam , ale nam s manželom to vobec nechýbalo mali sme z lietadla super partiu ludi a vecer bolo s kym pokecat a hudba a vzdy vecer nejaky program bol pripraveny , Neviem ci sme mali to štastie ale ubytovali nad v predu pred morom tske bugalovi na prízemí no pecka …. uplne neskutočne nam bolo …..decka mali vedla nas hned izbu no a ten poriadok a pokoj, neskutočná pláž prekrááásna co teda pri fanare vobec nie je .
Za mna Rozana my sme boli na na vianoce program super co pripravili cez Hydrotouru 👍

tanika
9. máj 2023

@kristinkaris a zabudla som vylet co robilhydtour na džípoch celodenný po rôznych miestam s obedom občerstvenie , výklad Hydrotour sprievodca no zážitok pre nas vsetkych to sa oplatilo .

river_song
9. máj 2023

My sme boli vo fanare, nemozem tomu nic vytknut. Mali sme obrovskú izbu, sice nie v hlavnej budove, ale v jednej z tych vedlajsich (je ich niekoľko).. sluzby, prostredie na vybornu.. v rotane sme sa boli parkrat prejsť, ale bola vtedy zavreta,.. Plaze vo fanare boli 3, jedna taka kľudná pre deti, druha na vodné sporty a tretia normálne more, slnecniky, piesok..

iwet25
9. máj 2023

@tanika ako zvládol mladší syn ten dlhý let v tom malom lietadle?

tanika
9. máj 2023

@iwet25 no my mame 13 r dcera a syn 18 r. My v pohode bolo to asi 6 hodin 6,5

jaja20
9. máj 2023

@kristinkaris Ahoj,Rotana je skôr pre dospelých,Fanar skôr pre deti. Služby All inclusive môžete čerpať v oboch rezortoch, nezáleží,kde ste ubytovaní.

iwet25
9. máj 2023

@tanika jaaaj ja som v rýchlosti čítala že ma 18mesiacov

tanika
9. máj 2023

@iwet25 v pohode , na kočíkovania a klud , krasne ciste trávniky, si isto vychutnáte Rotanu ,za mna bol fanar pre mladych nie zeby som bola strará mam 47 ale ja pracujem vo firme kopec ludi stretnutí manžujem pre nas s manželom bola Rotana RAJ v klud odpočinok , ja sa tam isto vratim bol ma očaril 8 dni bolo málo . 👍

familytravel
10. máj 2023

Bývala som v obidvoch rezortoch. Tak ako napísala aj @jaja20, Rotanu doporučujem skôr dospelým a Fanar skôr pre rodiny s deťmi. Vo Fanare mi je veľmi sympatické, že má aj lagúnu. Predsa len pre malé deti sú niekedy tie vlny na oceánskej pláži veľké a vtedy sa vo Fanare pekne okúpu v pokojnej lagúne. Nie je tam taká priezračná voda ako na oceánskej pláži, lebo veď je to lagúna, ale je teplá a kľudná.
Rotana má zase nádhernú pláž - sú tam vysoké palmy, jemný piesok...
All Inclusive je formou Dine Around, takže určité služby môžete využívať v oboch hoteloch. Po rezorte sa viete pohybovať golfovými autíčkami alebo na bicykloch.
Jedlo je dobré aj tam aj tam. Reštaurácia v Rotane je atmosféra a dizajn taký tmavší, autentickejší, arabský. Vo Fanare mi príde všetko také svetlejšie....
Oba hotely sú čisté, majú vysokú úroveň hygieny a chutne varia 🙂

tanika
10. máj 2023

@familytravel presne tak👍