Dobrý deň, má niekto dobré skúsenosti s nejakou solventnou cestovkou? Bohužiaľ sme sa stali obetami podvodníkov a neviem ktorej cestovke by som už mohla dôverovať. Za všetky rady budem vďačná. Ďakujem!
@lussy8888 satur, hydrotour, ruefa reisen, neckermann, tui, koala ... určite by som nešla na dovolenku s cestovkou, o ktorej počujem prvýkrát a zas dnes, v čase internetu, nie je veľký problém pozisťovať, overiť... http://www.sacka.eu/ pozri tu...
a rovnako dobre sa dá kúpiť letenka, rezervovať ubytko a hurá na cesty 🙂
Tak teraz je to uplne bežné ze cestovky okradaju klientov.my napr.s manzelom kým sme nemali dcéru tak sme chodili na dovolenky len s koala tour.približne 7 rokov a niekedy aj 2x do roka a boli sme maximal.spokojní.raz sa nam stalo že sme boli sklamaný ale to nas aj destinacia sama o sebe sklamala a potom už sme videli negatíva všade.takže my len s koala tour.zasa kamaratka s koala tour bola 2x a povedala že už by cez nich nešla.100 ľudí a 100 názorov.mija sestra napr.chodí roky len cez firo tour.sesternica len cez satur a kamoška má so saturom veľmi zlé skusennosti tak asi tak😁 veľmi som ti nepomohla