Odporučte Baby friendly hotely na Slovensku

claire0611
18. jún 2020

Ahojte žienky, viem, že toto je dookola (asi každý rok riešená téma), no keďže my na Slovenské dovolenky nechodíme z dôvodu vyššej ceny ako all inclusive dovolenka v zahraničí 😖 , tak sa chcem informovať, kde na Slovensku je vhodný hotel pre 3 ročné živé dieťa.
Chceli sme Vyhne hotel Sitno, kde bolo veľmi dobre pár rokov dozadu, no je to podľa mňa dosť drahé a keďže ešte máme naplánovaných pár "dovoleniek" (chaty a výlety s rodinou), tak nechceme dať ďalších 1500€ pre troch na 4 noci...
Ja neviem či fakt som žila v inom svete, ale keď vidím tie ceny, tak normálne nechápem... Ľutujem 4-5 členné rodiny, ktoré žijú skromne a skutočne sa na dovolenku na Slovensku nedostanú, lebo nemajú začo...
Za každú radu vopred ďakujem🙂

maj98
18. jún 2020

@claire0611 ahoj, my sa chystáme do Maďarska hotel Oxygen, nie je to tak ďaleko a tu na SK neviem o ničom takom..este sme tam neboli ale vyzerá to pre deti fajn..

jaja1979
18. jún 2020

@claire0611 odporúčam penzión Mária v bodiciach pri liptovskom Mikuláši. Krásny rodinný penzión, bazén vnútri, detská miestnosť, trampolína, ohradené záhrada, tuším aj mini zoo tam bola, ale to nie som si istá. Je to síce v dedine, ale blízko do demänovskej doliny, aquaparku, nízkych a a vysokých Tatier. Mali sme polpenziu A na výber zo švédskych stolov, strava bola vynikajúca, vyberu si aj deti aj dospelí. Ideálne pre rodiny s deťmi.

claire0611
autor
18. jún 2020

@jaja1979 Super, dnes ráno mi to akurát mama poslala, ale ešte som si to detailnejšie nepozerala, tak sa na to mrknem veru. Ďakujem pekne🙂

kofoluska
18. jún 2020

Hotel Permon alebo Hotel Partizán. Za mňa vyhráva Partizán, ten hotel zbožňujem. Obrovské vonkajšie aj vnútorné ihrisko, wellness pre deti má v tomto trochu lepšie Permon, ale zase v ňom mne osobne chýbajú animácie, ktoré sú pre Partizán samozrejmosťou celé leto a aj cez rôzne prázdniny (jesenné, jarné, veľká noc, vianoce...). V lete sme mali možnosť v rámci animácií napríklad ísť sa povoziť na koníkoch na neďalekej Ajax farme, ktorá im patrí. A z ktorej verú veľmi veľa výrobkov (údeniny, vajcia, mäso čiastočne), plus majú vlastné včely a vlastný med. 1500 tam síce necháš, ale za apartmán na cca 6 nocí a s trištvrte penziou (raňajky, olovrant a večera).

sofia1
18. jún 2020

@claire0611 tak my ideme určite do Chorvatska, lebo stačilo mi ake ceny mi ponukli tu na SK.Chceli sme tento rok byť tu na SK,ale za 2 noci pre 4 osoby 630€ je veľa prehnane.Sitno chodíme cca 4x do roka na 1 noc.Aj teraz ideme.Dost sú drahý.

claire0611
autor
18. jún 2020

@sofia1 My tiež sme začali premýšľať, že predsalen pôjdeme do Chorvátska, lebo ceny sú neskutočné. Malý už chodí do škôlky a celý august budú zatvorení, tak chceme ísť niekam aspoň na týždeň, lebo doma by sa zbláznil aj on, aj my 😀 preto hľadám niečo nie na 1-2 noci (to by citeľne tak drahé nebolo) ako na tých 5-6 nocí, ako plánujeme. Keď som si pozrela hotel Sitno, tak minulý rok sme zato mali all inclusive hotel v Turecku😅
Bola som tam asi 4 roky dozadu a ten hotel bol parádny, pre deti úplne ideálny, ale je to skutočne veľa popri iných výletoch, plus ideme sa sťahovať,... takže výdavkov až až, tak pozeráme aj na tú cenu.

claire0611
autor
18. jún 2020

@kofoluska práve nejaké animácie by som chcela, pozriem sa na ten Partizán, ďakujem🙂

mirka17
18. jún 2020

@claire0611 hotel sport donovaly

mirka17
18. jún 2020

@claire0611 alebo cenovo uplne pecka je wellnes vadas štúrovo, vo vnutri welness a von perfektne termal kupalisko, my sme 5 clenna rodina a 3 noci v aparrmane a polpenziou okolo 400 e

cuttina
18. jún 2020

@kofoluska no my sme pred par rokmi zvykli chodievat do Partizanu, to nebola este dcerka na svete a velka spokojnost. Ale teraz tie ceny, ze 4 dni pre dvoch dospelych a jedno dieta, co nema este 2 roky takmer 1900 eur. To je neskutocne. Nech sa potom necuduju, ze Slovaci pojdu radsej do zahranicia.... A to si myslim, ze Partizan nie je zase taky luxus.

claire0611
autor
18. jún 2020

@cuttina No veď práve... chcú, aby ľudia chodili na Slovensku, ale mám taký pocit, že ceny ešte dvihli, lebo sú si vedomí toho, že ľudia sa boja a predsa niektorí na tom Slovensku ostanú.

kiki68
18. jún 2020

A take Rakusko? Ja neviem, ale skrz coronu je to tu ok. Velmi bezpecne, zijem tu. My sme boli spokojni v Katschberg v hoteli Falkensteiner. Vyborne robene pre deti aj s dielnickami, sportom, bazenmi. Mne sk pride strasne drahe a velmi slaby servis.

claire0611
autor
18. jún 2020

@kiki68 Premýšľame, že by sme išli aspoň takto niekde v okolí Slovenska, lebo presne ako hovoríš, draho a servis slabý...

sofia1
18. jún 2020

@claire0611 no my chodíme každý rok Chorvátsko.Teraz sme nechceli ísť,že podporíme SK,ale tak zase odtiaľ potiaľ.Hotel partizan ani neskusaj🤣😡

kiki68
18. jún 2020

@claire0611 my sme mali kupon na 300 eur, lenze dosla corona a ja tehu tak to rodicia vratili. Ale pred coronou som pozerala predlzene vikendy a tie sumy boli premrstene. Tak moc nadsena som nebola a teraz som pozerala, ze velmi vyuzivaju strach ludi ist mimo republiky.

kofoluska
18. jún 2020

@cuttina 1900 eur za styri dni? Tolko sme neplatili ani za silvestrovsky pobyt 2018 u nich a mali sme apartmán. Vlani nás vianočný pobyt na 7 nocí vyšiel okolo 1800 eur, tiež v apartmáne. Tento rok tam ideme v auguste, z vianoc máme zľavu, takže leto nás vyjde okolo 1500 v apartmáne, zarezervovali sme si už aj vianočný pobyt a keďže sme chytili first moment, 1300 ečok. Dvaja dospelí a 7 ročné dieťa. Tak nechápem akosi tých 1900 eur......
@claire0611 Určite ho minimálne pozri. Animácie sú super, sú celé dni. Niekedy o malom doslova ani nevieme. Chodia v lete aj na rôzne výlety do okolia, vždy môžeš ísť samozrejme s dieťaťom aj Ty.

deedol
18. jún 2020

pozri este salamandra v hodrusi. podobny koncept v mensom a lacnejsi. wellness, vnutorny detsky kutik, vonku ihrisko, polpenzia svedske stoly.

elenajezova
18. jún 2020

Za mňa hotel Atrium Nový Smokovec. Super!!! Boli sme minulý rok a tento rok ideme znova.

tehulka2011
18. jún 2020

my ideme do Rakuska (Schladming), 2 dospeli a 2 deti (9,1), plna strava, atrakcie (lanovky, kupaliska) v cene vychadza na 5 noci 800€

deedol
18. jún 2020

@tehulka2011 wow das prosim link? 🙂

tehulka2011
18. jún 2020

@deedol hotel royer, uz sa to ale teraz takto neda kupit, objednavali sme v januári

deedol
18. jún 2020

@tehulka2011 jasne, ja skor do buducnosti. dakujem 🙂

cuttina
18. jún 2020

@kofoluska no to neviem. Normalne sme si chceli zarezervovat bez akejkolvek zlavy a takto draho to vychadza. Mne to uz tiez lezie na nervy, ze chceme byt na Slovensku, ale pri takychto cenach sa asi viac oplati Rakusko apod...

kofoluska
19. jún 2020

@cuttina To ma dost prekvapuje, pretoze napriklad ten silvester sme mali bez akejkolvek zlavy, este aj na poslednu chvilu. Aj vianoce 2019 bez zlavy. U nich sa oplati pozriet si pobytove baliky, tie su lacnejsie ako ked si chces rezervovat len tak izbu na par noci. Pozerala si cez baliky alebo ste chceli rezervovat len tak?
A inak ano, mas pravdu. My sme uz aj mali zaplatenu od februara zalohu v Ponnyhof hoteli vo Fusch an der Grossglocknerstrasse vo Vysokých Taurách, ale prelozili sme to nakoniec na buduci rok, pretoze nevieme, co sa udeje ani tak nie kym tam pojdeme, ale ked tam budeme. A ak Matelko zase zavrie jhranice a my zrovna budeme v AT, tak to by bol celkom slusny pruser - dieta by nemohlo do skoly, aj ked my by sme mohli robit z domu. Ale naco riskovat.
No Partizan je taka moja topka. Nie je na SVK hotel, kam by som sa tak rada vracala, ani neviem preco. Ani Permon ma tak neoslovil, hoci co do wellness pre deti su na tom lepsie ako Partizan. Vzdy si tam neskutocne oddychnem, uz pozname aj animatorov ako vlastne topanky :D