Chceli by sme ist na predlzeny vikend do Grandu v Jasnej a vidim, ze su asi velmi kids friendly. Ako je to s malym baby? Boli ste niekto tak? Dik 🙂
S takýmto malým bábom kdekoľvek, kde je čisto. Veď takéto "škvŕňa" okrem rodičov nepotrebuje ku šťastiu nič. 🙂 😀 Ale čo sa týka konkr. toho hotela, ja ho môžem len odporúčať. Boli sme a bolo tam super, od izieb cez jedlo až po personál.
Neboli sme prave v tomto hoteli ale boli sme minuly rok s 5 mesacnou dcerkou v Tatrach na tyzden a bolo super. Odporucam...oddychnes si. 😎
Ahoj my sme tam boli s 8 mesacnou dcerou 2 roky dozadu. Teraz ideme s 3-mesacnym a velmi sa tesime lebk tam bolo super.
Dobrý deň,
Radi by sme zareagovali na Vašu otázku. Veľmi nás teší, že sa chcete u nás ubytovať aj s vaším dieťatkom 🙂 . Pravidelne nás navštevujú rodiny aj s menšími detičkami práve kvôli kids friendly prístupu http://grandjasna.sk/detsky-hotel/.
Pre Vaše pohodlie i pohodlie bábätka máte u nás k dispozícii:
• Detskú postieľku grátis – na vyžiadanie
• Detské vysoké stoličky, aby aj tí najmenší mali dobrý výhľad na svet okolo
• Detské rukávniky a plávacie kolesá požičiavame pri bazéne na recepcii wellness grátis
• Požičiavanie rýchlovarnej kanvice na recepcii grátis
• Možnosť zapožičania sterilizátora a ohrievača fliaš na recepcii grátis
• Pre váš relax Vám radi zorganizujeme babysitting na objednávku (za poplatok)
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@grandjasna.sk.
Tešíme sa na stretnutie a želáme pekný deň 😉
Hotel Grand Jasná****
Ahojte, Ja by som sa chcel popytat na trasu- turu kam ist v Tatrach s 8mesac. dcerkou, aby to zvladla cela rodinka ale hlavne mala. Nieco nenarocne ale pekne. Okolo Strbskeho plesa nie je pre mna tura 🙂 Hlavne koli pocasiu ktore je premenlive tak aby bolo sa kam schovat pocas tury a tak.
vdaka za odpovede
My sme boli uz 2x. Dcera mala vtedy rok a neskor dva. Uplne super vsetko, jedlo vynikajuce, izby krasne. Len niektore deti sa v lobby herni nevedeli vpratat do koze a rodicia ich mali v pazi. Suhlasim s nazorom, ze s 5mes kamkolvek, lebo v Grande toho vela nevyuzije (bazen, mini zoo, ani tie stolicky na jedenie ...) Ale vam sa urcit ebude pacit. My sme boli vzdy len cez zlavovy portal (boli aj lepsie akcie ako teraz), lebo pultove ceny su vysokeeee.
My sme boli s 4,5m. V 2012. Pre nas v pohode. Tym,ze som dojcila,som nic okrem hygieny a oblecla pre babo nepotrebovala. A takmer 2,5r.syn bol tiez sppkojny-herna,zvieratka...mali tam aj detsky pribor a taniere..