Odlet z Košíc do Turecka 24. 7. 2022

dominika1505l
3. júl 2022

Ahojte hladame si partakov kto leti do Turecka z Kosic v tom Datume vecer 20:50. Mame slabu anglictinu a trosku sa obavame ako sa vymotame v Antalyi na letisku kym prideme ku delegatke😃.

kitycat
3. júl 2022

Kriste :D Pojdete s davom ludi z vasho lietadla az k pultiku s logom vasej cestovky. Tam vam delegatka povie cislo autobusu, do ktoreho nastupite.

Dokonca stihnete ist aj na wc kym vam dojsu kufre a za euro si kupte balenu vodu na letisku, nech neskolahujete z hicu v buse cestou do hotela.

Prajem krasnu dovolenku :D

nafka0483
3. júl 2022

@dominika1505l Nemas sa coho bat. Budes sledovat piktogramy ku batozine a potom exit - tam najdes logo cestovky. Nemas sa tam kde stratit.
Alebo ako pise predpmnou - chod a davom.

oli18
3. júl 2022

@dominika1505l Tam všetko klape, ako hodinky. Je to veľmi dobre zorganizované. Po vystúpení z lietadla pôjdeš s davom. Tak sa dostaneš k batožine a prejdeš cez pásovú kontrolu. Pred letiskom sú stánky s logami CK. Keď si nájdeš ten svoj, dostaneš ďalšie inštrukcie a číslo autobusu, ktorý ťa odvezie do hotela. Delegátka CK má menný zoznam svojich rekreantov. Rovnako šofér v autobuse. Takže bez teba autobus neodíde.