Ako riešite situáciu, ak chcete letieť na dovolenku z letiska z Bratislavy, ale odlet je v skorých ranných hodinách a nebývate v Bratislave a ani v blízkom okolí (sme východniari). Nočný vlak neprichádza do úvahy, príchod do BA má neskoro, nestihneme sa prepraviť na letisko.
Ubytovanie v BA na 1 noc, preprava na letisko v skorých ranných hodinách? Alebo ísť autom a nechať ho tam niekde odparkované týždeň? Aké sú ešte možnosti?
Najlepšie priama skúsenosť.
Ďakujem
Mne tiež asi výjde veľmi skorý ranný let, plánujem z východu prísť posledným večerným spojom, a tých pár hodín (4 do checkinu ) počkať na letisku cez noc, budem unavená , podriemem v lietadle. Premýšlala som i nad ubytovaním ale v polovici noci sa presúvať nočnou bratislavou, ked od vlaku mám priamy autobus na letisko, no asi podriemem na tom letisku.
@zalka ideme s deťmi, toto si neviem predstaviť.
Tak to je iné to len prespať niekde.
hned vedla letiska je chopin hotel
Na vasom mieste pridem do BA skor a prespim v hoteli. Uplne najblizsie pri letisku mas Aviator, to aj peso prejdes na letisko.
@sissy27este tam je nieco kusok od letiska take mensie
@ajajaj00 tento hotel vobec nie je vedla letiska, dokonca k nemu nevedie ani chodnik,. Takze len sa k nemu dopravit taxikom a tiez na letisko. Nie je to daleko, ale za mna vedla letiska neznamena hotel, ktory je odtial dostupny iba taxikom.
@muchotrafka298 chodnik ide naokolo k Aviatoru, od odletoveho terminalu popri prijazdovej ceste k letisku (chodievala som tadial behavat) je to cca do 1 km - 10-12 min. chodze
@kacusik69 ja som myslela byvaly hotel Chopin.
@muchotrafka298 prepac teraz som si vsimla 🙂
Ak mas deti, tak prespat. Taka niekolko hodinova cesta autom je unavna. Plus cakat na odlet, samotny let, preprava v novej destinacii do hotela, kto vie kedy vas ubytuju. Na konci cesty budes mat nervozne deti a dovolenka sa zacne placom a nie radostou.
@kacusik69 velka skoda, ze u nas nie je ziadny hotel pri letisku tak, ze by si presla rovno na letisko z budovy.
@beata_k detského plaču sa bojím tak či tak. Predsa len nevyspatí budeme všetci. Deti poletia prvýkrát, v hoteli večer pred odletom určite skoro nezaspia a budíček bude cca o 3:00 ráno. Akurát domáca pani v letovisku prisľúbila, že nás bude čakať pri výstupe z transferovej prepravy z letiska a rovno nás ubytuje.
Aj tak som za hotel blizko letiska. Ved dorazte do BA skor. Izbu mate cely den. Deti si po ceste oddychnu, obzru okolie. Je rozdiel ich vylozit v noci z auta a nalozit spiace do lietadla. Alebo ich ako tak oddychnute zobudit a prejst kusok k letisku.
@beata_k tiež to inak ako s prespaním v hoteli nevidím. Ďakujem.
Peknu dovolenku prajem 🙂
@beata_k pozerám že si z BA. Vieš mi poradiť 1 miesto, ktoré sa oplatí vidieť/navštíviť v BA a aby to zaujalo deti 13, 9 a 5 ročné? A aby sme to stihli za voľné popoludnie, podvečer. Ďakujem
Kusok od letiska mate velke nakupne centrum Avion a Ikeu.
https://www.avion.sk/sk/podujatia/
Mate tam kina, restiky, detske herne...
@beata_k ďakujem. Nevedela som že sú tam aj workshopy.
@muchotrafka298 nie ten co som napisala ze je tam este jeden hned pri letisku
Vždy nechávame auto na letisku rezervuj si popredu a máš pokoj, prídeme aj v koči zaparkujeme a letíme väčšinou aj prílety sú v noci je to pohodlnejšie
Pozri si Monti naposledy sme nechali auto u nich zadarmo ta odvezú na letisko a z letiska od nich je to par minút. Lebo hlavne parkovisko bolo plné.