Ahojte, rada by som sa opýtala či máte skúsenosť s touto cestovkou za každú odpoved vopred ďakujem 🥰
Zájazdy predáva česká firma EasyTransfer s.r.o. Ostrava vznikla len 14.2.2022 a jediným vlastníkom firmy od 18.7.2022/16.8.2022 je Hajdú Bence Attila, Békéscsaba, Maďarská republika.
Nevidím v tom žiadnu logiku, bývam v jednom štáte, firmu vlastním v druhom štáte a podnikám v treťom štáte.
A ešte si na stránke napíšu Copyright 2018 oddychuj.sk keď vznikli len tento rok.
@maranco aj ja som kúpil Maltu na advent a preložili to na Silvester a teraz sa im neviem dovolať. Keď budete podávať hromadné trestné oznámenie pridám sa e.petorova1411@gmail.com +421908626369
Založili whatsapp skupinu.
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/skusenosti-cez-oddychuj-sk/?page=3
Prosím vás pridajte má do skupiny 0948002530
Tiež sme boli oklamaní. Keď budete písať trestné oznámenie pridame sa.
Podvod. Rodicia Mali odletiet v piatok ziadne Info nic... Tiez pridavam cislo a email tatina Frantisek 0908770810 feromares@gmail.con
@adrianam34 pridám vás do wats Up skupiny?
@plr vcera bolo v televíznych novinách o nich reportáž ze su to podvodníci
pripajam sa k poskodenym
@natalia123456789 prosim, v ktorych televiznych novinach?
Baby vy ste normalne zverejnovat cisla a emaily verejne na modrom koni? To vas teraz bude nejaky uchyl spamovat 🤮
@dadkasimba aj mňa tam pridajte , tiež som bol podvedený od nich
ja som podala vcera v Po
@miro114 až keď sa preukážete potvrdenim zájazdu..
@dadkasimba Uz SME 🙂
zdravim, mate nieco nove ohladne trestneho podania vo veci podvodu ? ja som podala v Po, ale len si ma ping - ponguju z jedneho oddelenia na druhe :(
ja sa len divím kolko ludí sa dá takto oklamať ešte aj v dnešnej dobe.Ved ked už cestovka musí ozaj byť, tak si nájdem nejakú overenú čo je ozaj dlho na trhu a nie takéto rýchlokvásky divné a hlavne má dobré recenzie nie posielať peniaze niekam doneznáma.Síce my radšej nechodíme vôbec cestovkami iba individuálne lebo neznášame ked nám niekto dopredu nalinajkuje program za drahé peniaze a častokrát sa nedodrží ani ten
Tu je výsledok šetrenia SOI https://www.soi.sk/files/documents/info-verejno...
Doména oddychuj.sk vznikla len 15.7.2022 takže veľa skúseností za 4 mesiace na slovensku nebude.