Objednávate letnú dovolenku?

9. mar 2022

Babule,
objednávate v tejto situácii letné dovolenky? Myslím vojna na Ukrajine....
My sme objednali ešte v januári a neviem čo z toho bude... Či nebude riziko ísť do zahraničia....

nezabudka3391
9. mar 2022

ja tiez vaham ale hned by som sla

panelacikova
9. mar 2022

objednali sme... dva roky sme trčali doma a všetci si lobzovali hore-dolu, tentokrát už ideme.

iinuska
9. mar 2022

Uz mame zajednanu,aj zalohu zaplatenu

petamich
9. mar 2022

uz sme aj zalohu zaplatili 🙂

petruldo
9. mar 2022

Ja som dovolenku objednávala v decembru a ešte som majiteľom písala že v lete prídeme aj keby tanky padali.

belllinka
9. mar 2022

áno, konečne k moru po 2 rokoch, máme objednanú od decembra

marcellka32
9. mar 2022

Ideme

7lenka11
9. mar 2022

ja cestujem nonstop.. za posledné dva roky som bola 6-7x v zahraničí, vlani dve letné dovolenky, tento rok už máme za sebou týždeň v Španielsku a leto plánujeme využiť naplno... nijako sa neobmedzujeme

diewcatqoo
9. mar 2022

Nikdy neobjednavame dopredu, vzdy sa rozhodujeme na poslednu chvilu. Ale urcite niekam pojdeme.

sofia1
9. mar 2022

Zatiaľ radšej nie

vero96
9. mar 2022

v máji letíme na dva tyzdne, v júli na týžden a v septembri dva tyzdne 🙂 ...všetko zaplatené vybavené pomedzi to možno Štrbské pleso, uvidíme ako bejby... takže áno.

bety19
9. mar 2022

áno určite... kupujeme stále síce last minute, ale pôjdeme.. boli sme aj keď bol covid.. a boli výborné podmienky a málo ľudí

maggie1978
9. mar 2022

ano, hladame si uz a urcite pojdeme, boli sme aj minuly rok...

zuzanockamt
9. mar 2022

Chcela som, no našťastie som ešte nič neobjednala. Zahraničie zase nebude. Maximálne Morava, Čechy, SR.

oblecenie99
9. mar 2022

Potvrdenie o úhrade zálohy mi prišlo v deň pred tým, ako Rusi napadli Ukrajinu.. Ale zaplatila by som aj teraz.. Ináč, keď náhodu chcete Vysoké Tatry, tak by som ani moc nešpekulovala, ja som už musela aj hľadať voľné miesta.. ;)

zuzka1117
9. mar 2022

Nikdy nekupujeme dovolenku takto popredu, ale chodíme každý rok.chystame sa aj tento.

veronikaszabova
9. mar 2022

Ano, 26.6 odchadzame
Vsetko zaplatene, doma ma nikto neudrzi 🙂

matapo
9. mar 2022

...ano, treba cestovat kym sa da, clovek nikdy nevie kedy to na svete prestane fungovat a uz sa nebude tak lahko dat.

simonah73
10. mar 2022

my mame tak ako kazdy rok predchadzajucich 8 ci 9 rokov objednane chorvatsko. v januari nez zacal covid sme rozmyslali, ze by sme autom skocili aj do talianska ale nevyslo, tak sme boli len v hr. tento rok sme v januari zacali riesit, ze by sme isli na nejaky last minute aj do turecka a do toho toto, tak uvidime aka bude situacia, v kazdom pripade more v hr dufam ze bude.

miadi
10. mar 2022

Hej mam booknutu dovcu v Bulharsku s mamou bratom a jeho malou ( ludia si budu mysliet ze sme par s 3detmi 😆🤢) uz len letenky na Svk musim kupit .

eviku777
28. mar 2022

Vojna… covid… Dovolenky objednavam bola som 4x v 2020 ked sa mnohi zatvarali doma lebo covid… bola som 3x v 2021… teraz mam rezervovane 2, more milujem! a pokial mam financie a volno z prace tak sa nedam obmadzovat nicim

eviku777
28. mar 2022

@veronikaszabova ja 10.6.