Ahojte.Možno mi niekto vie odpovedať na pár otázok.V obci Zemné je tá piesočnatá pláž.Chceli by sme sa tam zajtra vyraziť len neviem či sa tam oplatí ísť s detmi.(7r. a 1r.)Nevie niekto náhodou aká je tam voda,či sú tam nejaké bufety,kde by sa dalo najesť,alebo radšej z domu zobrať jedlo?Ako je tam s parkovaním a či sa tam platí aj za vstupné,alebo ako to tam funguje?.Hľadala som aj na nete,ale nič som nenašla,iba pár fotiek a podľa toho tam vyzerá na krásne miesto.Dakujem.:slight_smile:
@tengo ja odporúčam Zemné, chodíme tam s 2 ročným, pláž postačujúca piesočnatá, malý bufet, pivo Kofola hranolky, viac si nepamätám, určite by som nestravovala 1r dieťa v bufetoch.. treba si zobrať stan alebo slnečník, to platí aj pre Komocu. Keď sa rozhodujete medzi Z a K, tak určite Z tam tečie len čisto váh, voda čistejšia. Opak K tam je už vliata Nitra.
Ahoj ano deti sa zahraju v piesku zoberte si formicky a je tam bufet predavaju tam aj jedlo aj kpfolu pivo...ale bereme si aj z domu je tam velmi mala voda pre deti vyborna je tam dlhsia plaz da sa zist dole na dvoch miestach
A neplati sa nic
@zenaajmama Dakujem za tip,,pozriem na nete.🙂
@brigit8
@petra199099 Dakujem Vám za informácie.🙂🙂
Skúsim oživiť túto diskusiu,dá sa na tú pláž ísť aj cez týždeň? Napríklad zajtra,veď sú neskutočné teploty-neviete niekto,či bufet bude otvorený a či tam je nízka voda?
Vopred vďaka za každú odpoveď 🍀
@sisika ano ja cez tyzden sa tam da ist
@petra199099 ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Veru sme išli a neľutujem.
@sisika tak super 😀
@tengo napíš do skupiny Nové Zámky.Ja som z NZ, boli sme tam raz, začiatkom leta, malá pláž, veľa ľudí, vtedy ešte bufet nebol, teraz už vraj je taký malý. čo tam predávajú neviem.Neni tam ale toaleta, a každý zaparkuje kde sa mu zapáči.Vstupne sa neplatí.
Keď máme chuť na kúpanie sa v prírode ideme do Komoce, tam je obrovská pláž,bufet,toalety, všetko.Na nete to nájdeš ako Oáza camp Komoča.