Nowy Targ trhy

sinda11
22. okt 2024

Dobry den, chystame sa na pobyt do Polska a chcem sa spytat ci sa este oplati ist na nakup na trhy do Targu a co sa tam asi tak oplati? Diki

martinmmartin
22. okt 2024

Hlavne nezabudni zapocitat kolko casu ta to bude stat a ci sa tie uspory oplatia zaplatit za tvoj cas oddychu

martul
22. okt 2024

@martinmmartin
@sinda11 boli sme v lete v Tatrách na týždeň, vybehliesme vo štvrtok do Targu, nakúpili a dovolenkovali ďalej.

martul
22. okt 2024

@sinda11 kabáty, obleky, kočíky, ovocie, vianočné stromčeky, všeličo.
Dámske oblečenie je tam podľa mňa katastrofa, nemoderné.
Detské oblečenie ak pekné aj gýčové, ale ceny vyššie.

monikkatt
22. okt 2024

@sinda11 velky vyber vsetkeho mozneho ale ceny su rovnake s nasimi. Ak ste blizko, chodte pozriet urcite

maranco
22. okt 2024

Na platbu alebo výber z bankomatu použil Revolut kartu, dostaneš dobrý kurz 1€ = 4,3 PLN

sandrasstini
22. okt 2024

My sme tam boli min rok v ramci cesty, lebo som vsade citala ze super veci, tesila som sa a za mna cinsky trh 😀 akoze oblecenie hrozne, jedine co sa za mna oplatilo kupit/pozriet bolo kozene bundy, kabaty. Dokonca aj syry co boli na kazdom kroku boli zle…takze pre nas raz stacilo, max cestou dakam by som si teda kupila kozak.

martinmmartin
22. okt 2024

@martul Kolko Km ( cena benzinu ) Kolko casu cesta + nakup + cesta spät vynasobene min mzdou = urcite sa ta uspora oplatila?
Zistis ze ak si nieco usetrila tak to bolo v koncnom dosledku par drobnych ktore sa za to trepanie sa tam ani naoplatia, ale kazdy dovolenkuje ako vie

minutka
22. okt 2024

Moja mama to tam miluje. Vzdy si super nakupi. Boli pred par dnami s otcom a doniesli si bundy nohavice topanky ikebany orechy susene ovocie… fakt plny kufor. Ale beru to ako vylet. Zajednaju si aj ubytko wellness. Mama je v dochodkovom veku. Ja ked som tam bola par x, nikdy som nic poriadne nekupila. Za mna gyc.

zara1357
22. okt 2024

@sinda11 min.rok sme boli. kúpili sme stromček čo tu ponúkajú na eshopoch cca za 600 a viac Eur po 120-140eur. Zjednávať sa už nedá, majú pevnú cenu.
Košíky na hríby sa oplatia po 5-8eur- zjednávať sa dá.
A vianočné osvetlenie vonkajšie- aj tu sa dalo zjednávať.
Mali všeličo( oblečenie, doplnky do kuchyne, nábytok) ale to nás nezaujímalo.Ešte v potravinách po ceste domov sme si nákup spravili.
My sme to poňali aj s wellnesom predĺžený víkend vrátane ubytovania, čiže strata času to vôbec nebola.
Ale už to nie je vôbec lacné, ako ked som bola dieťa.
A veľká časť vecí je z číny, už to ani neskrývajú a vyťahujú priamo z lodných kontajnerov.

mk1111111111
22. okt 2024

Ja tieto trhy milujem. A nie len v NT. 😜Nic tam nenakupim, ale ta atmoska je super. A je mi jedno, kolko to je km. Dam kavicku, obed, poprechadzam sa... vsak aj na vianocne trhy sa chodi po celej Europe, netreba vsetko cez eura prepocitavat 🙃
@martinmmartin

martul
22. okt 2024

@martinmmartin určite, boli sme na dovolenke tak sme si len odbehli. Ale chodíme aj ,,z domu " cesta 3h tam a späť. Ubezpečujem ťa, že počítať viem a oplatí sa mi to vždy. Tam som kúpila oblek mužovi za 90 eur, ten istý, zopakujem: ten istý v butiku na Slovensku 189,- a takýchto položiek je veľa. Ale to tu nebudem vypisovať, napr. orechy, jablká, vianočný stromček za 60,- tu 200,-....atď

mimuska328
22. okt 2024

@martul my sme mužovi kúpili na svadbu oblek v meste za 99€ a nemuseli sme sa trepať 4h tam a späť ;)

vierka0508
22. okt 2024

Bola som na polskych trhoch raz a stacilo mi. Nikde nemali cenovky, mala som pocit ze ceny strieľajú od buka, uz ani vyjednať lepsiu cenu sa s nimi nedalo, ako sa to robilo kedysi. Jedina vyhoda pre mna bola, ze som zhanala kabat, a mali tam ozaj obrovsky vyber. Najvýhodnejšie mi tam prisli potraviny, ovocie, zelenina...

lejja
22. okt 2024

Áno, oplatí sa.

zalka
22. okt 2024

@minutka koľko stoja orechy v PL? neopýtaš sa mami? dakujem.

minutka
22. okt 2024

@zalka 7€/ kg

tim23
22. okt 2024

@sinda11 kabáty dámske od 100 - 150€ 🤦 neoplatí sa tam nakupovať

maryetta
22. okt 2024

Ono sa to uvidi asi az po novom roku ked pojde dph hore. My sme boli sice iba v Leluchove kupovat synovi oblek na prijimanie-ale on je velmi chudy takze celkovo jemu problem kupit. Bol tam super vyber. Komplet vybava kosela vesta. Sako. Nohavice. Motylik. Topanky. Necelych 150€.
Zase napr svokra bola aj v biedronke a ze velmi sa oplati (ona to ma ale blizko-blizsie nez do okresneho mesta na slovensku).
Doniesla mi z trhu zemiaky. 15kg po 4,50€.
Tu mame pri ziline “polske trhy”. Tie iste-este aj odroda po 9€.

luci1012
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zalka
22. okt 2024

@minutka dakujem veľmi pekne.

katulienocka999
22. okt 2024

@martul už predávajú Vianočné stromceky? Sa tam na ne chystáme po dušičkach 😁

lulua15
22. okt 2024

@sinda11 neoplatí je tam všetko príšerné drahé a predavači drzi ako opice. Už nevedia čo pýtať za handry. Jeden sveter 30 eur. Pozreli sme zjedli nie o z bufetu a šli preč ani krovky som nechcela mini balík za 6 eur🤦

marca12
22. okt 2024

My sme tak boli minuly rok. Boli sme v Polsku na dovolenke a jedno doobedie sme obetovali na trhy,nikdy sme neboli na trhoch. Za mna sklamanie. Vsetci ospevuju ako si tam dobre nakupia. Ja som si nemala co vybrat,ceny ako u nas. Ale kupili sme si kabaty. Aj tak nelutujem. Oplatilo sa vidiet. A ked pojdete odtial zastavte sa v Brama v Gorce alebo tak nejako sa to volala. Je to chodnik korunami stromov,je tam super prechadzka. Z parkoviska dediny chodi odvoz az priamo tam.

lejja
23. okt 2024

@katulienocka999 áno predávajú,boli sme v sobotu.

katulienocka999
23. okt 2024

@lejja super, ďakujem 🙂