Noc na Lomnickom štíte v novembri

bellovag
6. aug 2020

Ahojte chceli by sme prenocovať na Lomničáku...najbližší voľný termín je 3. 11. 2020. Nemáte niekto skúsenosť s počasím na Lomničáku v novembri? Ide mi hlavne o viditeľnosť...v roku 2019 tam bolo podľa meteoprehľadu v novembri zamračené-husté oblaky, tak či je vôbec niečo vidieť 🙂 Cena je okolo 800 Eur pre 4 osoby, tak nech aj niečo uvidíme 🙂 Alebo to proste risknúť...Ďakujem

3009
6. aug 2020

@bellovag to len risknúť, tam sa počasie mení z hodiny na hodinu.

missdiva
6. aug 2020

@bellovag toto by som asi nekupovala, len ak by sa to dalo rezervovat den predom...
Kupila som nieco podobne v himalajach a aj napriek sezone a super prognoze pocasia na dany mesiac bola burka, spatne to hodnotim ako vyhodene peniaze... ako pise vyssie, v horach sa meni pocasie z hodiny na hodinu.

bellovag
autor
6. aug 2020

@missdiva je to totalne vypredané...rezervácia iba niekoľko mesiacov vopred, žiaľ...riskneme to 🙂

vikusjk
6. aug 2020

@bellovag kamoska bola tiez tak v zime, vstavali nejak o 3, aby nafotili vychod slnka. Prekrasne zabery! Ale ze zima bola taka, ze takmer zamrzla 😂

lenuliatko84
6. aug 2020

V novembri je vacsinou skaredo vsade

kulumulu123
6. aug 2020

@bellovag a preco to nebooknete na buduce Leto teda? Asi je vacsia sanca na pekne pocasie ci?????

bellovag
autor
6. aug 2020

@kulumulu123 nechce sa nám rok čakať 🙂 pôjdeme začiatok decembra nakoniec...oslávime tam malého narodeniny a možno aj Mikuláša 🙂