Dobry den,
bol niekto v tomto hotely minule leto? Recenzie su velmi rozpacite.
Dakujem
@boldo87 dakujem 😊
Mne sa tiez velmi paci, ale tie recenzie ma matú 🙄
Zevraj neplánovali otvoriť minule leto kvôli Covidu ale aj tak narýchlo otvorili a neboli pripravení na sezónu. Preto tie zlé recenzie.
Môj kolega tam bol minulý rok a nebol spokojný...ale bol už koniec sezóny, možno preto boli služby na nižšej úrovni a pláž necistili, že tam boli nánosy vyplavených rias...viac sa mu páčilo v Limaku, z toho bol nadšený...
Ja som tam bola tesne po otvoreni, myslim ze v 2016 alebo 2017..a spokojni sme boli
No ved to dievcata, ze nove recenzie su na prd. Asi pozriem nieco ine. Limak mam tiez poznaceny 🙂
Mila autorka, v rezorte su tri hotely vedla seba: Noemova archa, Limak a Concorde a este Kaya Artemis. Vyskusali sme vsetky hotely a Limak je najlepsi co sa tyka rozlohy, izieb, animacnych programov, restauravnych zariadeni na plazi. Najhorsiu plaz ma Concorde - ma plaz v zatoke, voda je stale spinava a riasami. Zvysne 3 hotely maju prenadhernu cistu, priehladnu vodu s upravenym pieskovym dnom. Concorde ma kamenne podlozie, dno nie je upravene. Kaya je nsjstarsi hotel tam by som nesla. Pri prechdzke na plazi sa mozete prejst ku hotelom, plaze nie su oddelene. Zo vsetkych hotelov sme sa opakovane vratili do Limaku, limitovane to vsak bolo sj dostupnostou odletu z KE.
@lutam12 jeej dakujem za recenziu a blizsie info 👍
Ak teda nenajdem nic v grecku, tak beriem limak. Lebo ta plaz je krasna naozaj 🙂
Len naokolo nic nie je ze? Iba tieto rezorty
@boldo87 hmmm, no to mi u manzela asi neprejde 🤨
On sa rad prechadza po meste 😀
Slováci ubytovaní v bungalovoch(bungalov z vonka nevyzerá pekne bez výťahu nás ubytovali s malým dieťaťom na 2 poschodí a hotel je za príplatok. Delegátka chce hlavne predať zájazd, pritom auto na deň stojí v požičovni 50eur(ale ona to neodporúča, lebo biznis)! Strava neochutena, podpriemer, pritom Turecka kuchyňa je chutná a tešili sme sa ňu. Jedna ryba na výber, žiadne krevety, mušle, chobotnica, žralok, sushi nič... More typické ako v Turecku. Cestovná kancelária nám to predávala ako luxusnú dovolenku.
@lola1989 ach, to je az taka katastrofa? 😱 my sme vzali nakoniec hotel Limak…je mi velmi luto, ze az takto to dopadlo… dufam, ze to budes nejako riesit
Neni to až taká katastrofa, lebo dieťa je spokojné🙂jedlo sme čakali lepšie😑červený melón je vynikajúci, baklava a pita je fajn napr. 100ludi 100chutí🙂
@lola1989 no jasne. Hlavne ze dieta je spoko. Treba najst pozitiva 🙏 krasnu dovvcu este zelam
Ďakujeme💕