Nitrianske Rudno, Duchonka verzus Ružíná - slovenská dovolenka

26. jún 2021

Kedysi sme my s rodičmi chodili na slovenskú dovolenku k týmto trom jazerám. Neviete ako to tam dnes vyzerá? Dá sa ubytovať? Žije to tam? Sú tam stánky z občerstvením? Ja si to pamätám ako to tam žilo, veľa ľudí, kolotoče, stánky a pod.. 🙂 A aká je tam voda, dá sa kúpať?
Rada by som to navštívila opäť len neviem kam sa vybrať, aby to stálo za to 🙂 Dajte vedieť ak viete čo i len o jednom z týchto jazier, že ako to tam funguje a vyzerá 😉

lucik194
27. jún 2021

zase anonym? ach jaj....

na nitrianskom rudne som bola minuly rok sa okupat, jeden den, myslim ze pre dospelaka staci, pre deti tak na 2-3dni, otvorene 2 stanky, voda super, tepla akuratne na kupanie, my mame padleboard takze deti sa vyblaznia, boli sme z tej strany ako je kemp a plaz
ak chcete ist na tyzden odporucam pohladat dookola vylety, detom sme zaplatili este extra vstup na take vodne preliezky, to ich zabavilo, na hodinu, ale dost sa nacakali, bol tam rad

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalinatali
27. jún 2021

V Nitrianskom Rudne sú ako boli aj minulý rok skakacie hrady ,atrakcie pre deti ,dajú sa požičať vodné bicykle,paddleboardy ,ďalej sú naokolo rôzne chaty kde sa dá ubytovať ,reštaurácie kde sa dá najesť napr. hneď v areáli je jedna reštika a kúsok odtiaľ je reštika s bowlingom Pizzeria Kohút ,alebo potom Pepperoni kde sú aj pre deti preliezky ,skákací hrad,sú tam aj 2 zmrzliny a myslím ,že aj nejaký bufet . No a v okolí kde sa dá ísť sú Bojnice hneď blízko kde je ZOO .výhliadka na ,ktorú sa dá ísť valčíkom,kúpalisko ,zámok a podobne .Myslím,že je tu viac možností ako na Duchonke ,ale to je len vec názoru ,každému vyhovuje niečo iné .🙂

elief
27. jún 2021

@natalinatali áno na Rudne je toho viac, keďže je to aj väčší areál, ale aj Duchonka sa dosť zmohla minulý rok, cca za hodinku sa tam chystáme... Rudno "žilo" stále, Duchonka chytila minulý rok druhý dych...

jantato
27. jún 2021

Duchonka dosť žije, ako nieje to to čo kedysi ale viem si predstaviť tam isť na chatu na predlžený víkend. Da sa tam aj najesť aj okupať a cez vikend su tam aj diskoteky.