Ach, žienky, sobotu cestujeme s rodinkou do BA a následne večer odlietame na dovolenku... bojím sa toho počasia. Hlásia dážď, silný vietor... dúfam, že bude všetko ok🙏🏻 utešte ma prosím nejako, ak ste uz cestovali v nepriaznivom počasí 😃
Keby bolo počasie nebezpečné pre let, tak sa lety zrušia.
Lietadlo môže spadnúť aj za slnečného počasia 🤪
Letela som presne v den, ked v Prahe zaplavilo metro a vo Viedni bol vyliaty Dunaj (v 2002) a letiska fungovali, lietadla lietali. Dolezite je aby boli podmienky pre pristatie a vzlet vhodne. Burkovym systemom sa lietadla vyhybajualebo sa odlozi start.
Odložia odlet, nič horšie sa stať nemôže, neboj👍
Iba nám odložili let pre búrku o dve hodky nic viac sa nestane
Ja som raz letela v takom pocasi a teda pustali len lety, ktore isli urcitym smerom, nejako sa to odvijalo od smeru vetra. Nas prave pustili, ale teda ten let stal za to, nielen ze nas riadne triaslo, ale miestami sme sa aj prepadavali nadol, treba sa obrnit 🙂
@marianarem toto sa stalo aj nam, to prepadavanie bolo strasne..pritom svietilo slnko..ale prudy vetra..
Velakrat som letela za dazda, pred/po burke a zatial som tu.
My letíme zajtra z Bratislavy do Istanbulu. Tiež čakáme, čo bude, ale dúfame v to najlepšie.... 🙏
My odlietame v nedeľu o 11:00, tiez som zvedavy, ze co z toho bude. Sme to teda vychytali tie odlety 🤣
Ahojte, my mame letiet zajtra z viedne do Barcelony. Realne rozmyslam ze nepojdeme vobec.
@riana2015
@martin1510 vsetko ok, ze? My sme odleteli v piatok z Viedne s mensim meskanim iba.
cestovali, maximalne vam posunu let o par hodin, kvoli silnemu vetru a dazdu, budu sa snazit dostat Vas hore v nejakom priaznivejsom okne.....
piloti urcite uz leteli x razy v takomto pocasi.....