Nepriaznivé počasie v deň letu

11. sep 2024

Ach, žienky, sobotu cestujeme s rodinkou do BA a následne večer odlietame na dovolenku... bojím sa toho počasia. Hlásia dážď, silný vietor... dúfam, že bude všetko ok🙏🏻 utešte ma prosím nejako, ak ste uz cestovali v nepriaznivom počasí 😃

lucik194
11. sep 2024

cestovali, maximalne vam posunu let o par hodin, kvoli silnemu vetru a dazdu, budu sa snazit dostat Vas hore v nejakom priaznivejsom okne.....
piloti urcite uz leteli x razy v takomto pocasi.....

janai1
11. sep 2024

Keby bolo počasie nebezpečné pre let, tak sa lety zrušia.
Lietadlo môže spadnúť aj za slnečného počasia 🤪

viestta
11. sep 2024

Letela som presne v den, ked v Prahe zaplavilo metro a vo Viedni bol vyliaty Dunaj (v 2002) a letiska fungovali, lietadla lietali. Dolezite je aby boli podmienky pre pristatie a vzlet vhodne. Burkovym systemom sa lietadla vyhybajualebo sa odlozi start.

tiezjedna
11. sep 2024

Odložia odlet, nič horšie sa stať nemôže, neboj👍

lakebabe
11. sep 2024

Iba nám odložili let pre búrku o dve hodky nic viac sa nestane

marianarem
11. sep 2024

Ja som raz letela v takom pocasi a teda pustali len lety, ktore isli urcitym smerom, nejako sa to odvijalo od smeru vetra. Nas prave pustili, ale teda ten let stal za to, nielen ze nas riadne triaslo, ale miestami sme sa aj prepadavali nadol, treba sa obrnit 🙂

amelie2017
11. sep 2024

@marianarem toto sa stalo aj nam, to prepadavanie bolo strasne..pritom svietilo slnko..ale prudy vetra..

Velakrat som letela za dazda, pred/po burke a zatial som tu.

sarah
12. sep 2024

@janai1 och, to mi odľahlo, že lietadlo môže spadnúť aj v lete... wtf?? BTW, stále ešte je leto!! A asi je väčšia obava, keď je brutálny dážď a skoro víchrica, než teplo a slnko, nie??!

sarah
12. sep 2024

My letíme zajtra z Bratislavy do Istanbulu. Tiež čakáme, čo bude, ale dúfame v to najlepšie.... 🙏

janai1
12. sep 2024

@sarah píšem slnečného počasia - to sa nevzťahuje na ročné obdobie 😉
Skus si dať magnézko vyzeráš byť vystresovaná

martin1510
12. sep 2024

My odlietame v nedeľu o 11:00, tiez som zvedavy, ze co z toho bude. Sme to teda vychytali tie odlety 🤣

riana2015
13. sep 2024

Ahojte, my mame letiet zajtra z viedne do Barcelony. Realne rozmyslam ze nepojdeme vobec.

mirage
16. sep 2024

@riana2015
@martin1510 vsetko ok, ze? My sme odleteli v piatok z Viedne s mensim meskanim iba.

riana2015
18. sep 2024

@mirage Ano chvalabohu🙏🏻 tiez len meškanie 40min.