Ahojte, rozmýšľali by sme že by sme isli toto leto prvýkrát so synom k moru. Ma 6 rokov. Je ale dosť živý a tak ma napadlo že či sa nebude nudiť napríklad len na pláži. Čo robievate s deťmi na dovolenke vy aby sa nenudili?
Voda, lopatka, nafukovačka, večer disko, mesto, prechádzky... nemajú čas na záchod občas...
Ja mam akcne dieta a pri mori sa nenudi. Stavame z piesku hrady, snorchlujeme, plavime sa na nafukovackach, ideme na vylet lodov, vecer nejaka prechadzka a vzdy vymyslame vylet aj po okoli.
Môj syn je tiež živý,ale on je vodný živel,takže naša dovolenka pri mori vyzerá asi tak,že: more,pauza na jedlo,bazén,pauza na jedlo,more,pauza na jedlo a tak od rána do večera 😄 plus hračky do piesku,piesok máme úplne všade..Minulý rok sme boli v hoteli,kde boli aj animatorky,takže aj k nim sme malého občas dali,mal vtedy 7..Tento rok ideme do rovnakého hotela,takže presne viem,ako bude naša dovolenka vyzerať 😄
A viete mi dať nejaké typy na konkretne hotely? Destinácia akákoľvek
Určite sa nudiť nebude, voda, vlny, piesok alebo kamienky, občas vám vyplaví kraba alebo medúzu. Môžete striedať pláže, ísť na zmrzlinu, večer prechádzka, reštaurácia, tancovanie... Aj večierka sa vám posunie, možno ho do postele ponesiete 🙂
chodime na dovolenky,kde su aj nejake aktivity,atrakcie...nasi by sa,len na plazi zblaznili od nudy...
Urcite sa nenudia, nudia sa v neskorsom veku. Decka su strasne vynaliezave, co sa tyka vymyslania zabavy, pokil sa im tato kompetencia nechava odmalicka
Moje deti miluju vodu ako ja. Cize cele hodiny bazen, more. Ziadne animacie a animatorov nikdy nepptrebovali. Sem tam vylet do okolia za pamiatkami, miestne trhy, zabavny park a dovolenka paradna.
My chodime s detmi k moru od ich neceleho roka a nikdy sa nikto nenudil. Obe deti miluju vodu a zvysny program si vieme vzdy urobit sami. Ale my sa ani doma, ani nikde nenudime. V case kludu hrame karty, dostihy, resp. si kazdy nieco cita. Vzdy si dame aspon jeden den na vylet za pamiatkami, po veceroch su prechadzky, rozne miestne atrakcie-ani vsetko nepostihame, co chceme.
@elizabet173 ale ak vymysla tu vlastnu zabavu, tak uz sa vlastne nenudi😉
pri mori nudiť? ja som plávala a hrala sa vo vode nonstop... jediná prestávka bola na jedlo...
😂🤦♀️ moje nervy, a co ta ešte netrápi? Tak sa bude nudiť! nehnevajte sa na mňa, podľa mňa je úplne odveci sa obávať ci sa "dieťa nebude nudit". Prestaňte robiť animátorov a riešiť nudu deti. Nudí sa? Nech si vymysli dačo. Ja zabezpečím more, kopa deti by za to dala.neviem co, a vážená sa ma.iba zabaviť a oddychovať... Okrem toho klasické letné destinácie s promenádami majú atrakcie pre.deti, výlety loďami, prehliadky kadecoho... pre motiváciu nenudenia sa, treba zobrať nejakú "obľúbenú ucebnicu", však keď sa nudí, môže sa ucit :D to zaberie vždy u školákov:D
@simca06022011 Si mi pripomenula mojho synovca-bol u nas a prisiel, ze sa nudi, tak som povedala, ze fajn, dame pisomku z matiky-odvtedy sa uz nikdy nenudil😉
My tiež bicykle korčule plávať ,nemám rada ležať len na pláži
Nikdy sa nenudili. Staršia stále vo vode ,potápa sa, medzi to dva krát denne v bazéne vodný aerobic, len ťažko ju dostanem von, aby sa aspoň napiť išla. Mladšia stavia hrady, zakopáva hračky, hľadá mušle a behá kilometre hore dole po pláži a ja za ňou 🙈Večer prechádzka, dáky program atď.
no my sme preto vyberali dovolenku kde su smukabky do vody-tobigany a tKe a aj preliezky cize na plaz ny som nesla
len s detmi .Ale o potom este k mori-poeskova plaz a formicky do piesku ale asi tvojho to nebude bavit,cize uz naozaj len tie smykacky tobigany do vidy a sa nebude nudit
pozri turexko tam maju raj pre deti co sa tyka smykabiek a takychto veci
Preto vyberáme destinácie, kde sa dá ísť aj niečo pozrieť, zažiť, vidieť.. Keď už niekam ideme, nech poznáme aj iné než pohľad na more. Mne preto "nesadlo" Turecko, kde sme celý čas boli v rezorte, fakultativny výlet znechutený zbieranim spoluvyletnikov o okolitých hoteloch,...Ani šmýkačky a tobogány ich nebavili celé dni.
Stačí jeden- dva výlety za pobyt, prípadne ráno k vode, popoludní prechádzka do okolia. Inak by sme more "nedali".
My nechodime do ziadnych rezortov, aquaparkov a deti sa vzdy zabavia pri vode, ci uz more, alebo aj obyc jazero. V piesku si robia hrady, kamienky tiez ukladaju. Vecer, alebo ked nie je velke teplo chodime na prechadzky a spoznavame okolie.
@elmivelmi nič v zlom ,ale aby som zaplatila a išli na dovolenku kdesi do Turecka na šmýkačky a tobogány mi príde zbytočne. To môžem ísť k na SVK,prípadne okolie.
@hortenziaj no ved mas tm aj more.
My sme sli cielene do hotela s preliezkami a vodnymi smykackami. More bolo v juni chladne, dako deti nenadchlo. Cely den boli v bazene a smykali sa. More ich bavilo, ked boli vlny. 2x sme boli na vylete, dal sa tam hrat futbal, golf, mali sme animátorov... nenudili sa
@elmivelmi jaaj,ja som to pochopila že chodíte len na tie tobogány a šmýkačky. Že nie k moru . (Reálne poznám takú rodiny, idú a celý čas len v rezorte pri bazénoch)
@hortenziaj to nie,jasne ze more je priorita ,ak kvoli ekzemu a mandli,a zvysok sa vykryje smykavkami a ihriskom,a mozno budu chciet len byt pri mori a stavat si hrady a domceky😉Este sme nikdy neboli ,tak som zvedava.
My vyberame more,kde su vlny.neviem,ci to maleho bavi,ale mna ano 🙂 som za to,ze dieta si zabavu ma najst samo,vsak ma more a piesok.a vecer bazen,to velmi pomaha.
A veď aj nudiť sa môže chvíľku, nie? Dieťa sa musi aj samé vedieť zabaviť, nemôže rodič robiť animátora celé dni.
Vyberam si dovolenky s animatormi
My chodime na aktivne dovolenky. Nie kazdy vydrzi lezat cele dni pri vode. Nam staci sa okupat hodinu/dve a uz ist robit ine. K moru chodime tak na 4-5 dni. Dlhsie dovolenky travime v horach/ pri jazerach, kde sa da robit viac veci.