Nebojíte sa žralokov keď plávate v mori? Ja veľmi. Vždy som radšej pri brehu len. Bolo veľa prípadov už keď žraloky napadli ľudí a skončilo to tragicky.
@vesimelonimarsista to si jej velmi nepomohla 🙂)
@vesimelonimarsista viem a preto som len pri brehu max po pás 😀
Ale oni vedia plávať aj vo vode "po pas" a ešte aj v menšej
@eviq no ale je to pravda.
@klarissa25 presne tak.
@klarissa25 dobre 🙄 ja sa pýtam na niečo iné
Tak ale asi sa až tak nebojís keď chodíš do mora "po pas" 😀
Ale ako sa hovorí "kto sa bojí, nech nejde do lesa" v tvojom prípade do mora
@klarissa25 po tvojej info o ktorej som ani len netušila radsej ostanem na piesku a budem stavať hrad 😀
Kludne ta napadnu aj vo vode po kolena.... je mnoho takych videi. V kazdom pripade pravdepodobnost ze sa ti to stane je podla mna mala.
A autom sa nebojís jazdiť?
Bolo veľa prípadov, kedy to skončilo tragicky..
Ale áno, tam, kde je naozaj veľký výskyt žralokov napádajúcich ľudí by som sa nekupala. Ale takých miest nie je až tak veľa.
Fuj, neznasam, ked som v mori a obtrie sa o mna nejaka ryba.. och, az ma striasa, ked si na to teraz len pomyslim. Ale nikdy som sa nebala, ze by to mohol byt zralok. Neviem preco, mam pocit, ze skor by som vyhrala v sportke, nez by ma zozral zralok 🙂
Nie v každom mori žijú, vyber si iné more
Malokedy utocia na ludi a ked tak, je dobre byt vo vode s vela ludmi...znizis si statisticku pravdepodobnost, ze by sa prave do teba zakusol.
@katica06 v ktorom nežijú?
@diewcatqoo ale keby takú sportku vyhrám toho sa nebojim 😀 ale to mna by skor ten žralok zozral nez by som sportku vyhrala 😀
V mori sa skôr bojím že ma odnesie odliv a nebudem mat sily doplavat na breh. Že sa mám báť žralokov som nevedela. Prečo len som otvorila túto tému 😥
@katka700 minuly rok som bola v Egypte a presne v tej oblasti o mesiac neskor žralok doslova zozral turistu a nebolo to nejako daleko od brehu. Odvtedy mam veeelky respekt
Napríklad v mŕtvom mori. Plávala som vo viacerých moriach a žraloka som ani z diaľky nevidela
@katica06 to že si ho nevidela neznamená ze tam nie je
V čiernom mori máš menšiu pravdepodobnosť, že natrafíš na žraloka ktorý by ťa vedel zabiť.
V mŕtvom mori žiaden žralok nie je
Ešte asi nikdy som si pri kúpaní v mori nespomenula na žraloka. Takže nie, nebojím. Ale tiež neplávam ďaleko.
Mrtve more sa vola mrtve, lebo v nom neplavaju ziadne ryby. Pri takej salinite tam vedia prezit len bakterie a zopar plesni.
@katica06 áno, ale pises, že si plávala vo viacerých moriach a žraloka si nevidela. Vidiet si nemusela, ale byť tam mohol 😀
Skor sa bojim kokosovej palmy. To je vacsia pravdepodobnost smrti.
@beata_k toho sa ja zas nebojim, ale žraloky alebo taky silný prúd keby ma odnesie to uz hej
Tiež som nevidela žraloka, len veľrybu ale len z lode tak ďaleko by som nedoplavala
Ale ja nezartujem 😄 a zraloka som videla 😉
Čo sa iba zo školy pamätám tak žraloky také čo by boli nebezpečné na človeka vôbec nemajú dobré podmienky pre život na viacerých miestach mape aj v Čiernej mori
Tie zraloky vedia plavat aj v plytkej vode a robia to casto, ako ukazuju zabery z dronov. Clapkajuci turisti častokrát ani netušia, ze okolo nich plava nejaky zvedavy zralok.