Naša prvá dovolenka - Blue Sea Beach, Rodos

matusontekkk
2. júl 2023

Ahojte, chystám sa na prvú dovolenku k moru. Odlietame už o týždeň na Rodos, do hotela Blue Sea Beach. Boli ste už tam niekto? Aké máte skúsenosti? Chcem sa opýtať na nejaké rady, tipy, keďže prvýkrát letíme. Co si hlavne zobrať si sebou? Na co nezabudnúť? Nejaké lieky,...iné podststne veci? Niečo, čo by sa nám mohlo zijsť? S priateľkou ideme na prvu dovolenku k moru a rozhodnutie to bolo veľmi spontánne. Vobec sme nemali na pláne niekam ísť. Ale jeden večer pri víne sa to zmenilo, po hodinke vyberania, už aj zaplatená a objednaná dovolenka 😀 Ďakujem za každú radu a tip

maca1984
2. júl 2023

Skús v skupine " cestujeme na dovolenku k moru "

matusontekkk
autor
2. júl 2023

Ešte doplním, že ideme na 15 dní, tak aby sme nič podstatné nezabudli. A ide s nami aj priatelkina dcerka 3 a pol roka má.

leni1977
2. júl 2023

Bola som v tomto hoteli pred desiatimi rokmi.

amelia0511
2. júl 2023

@matusontekkk my tam ideme koncom augusta podľa fotiek a recenzie to tam vyzerá super,takže aj ja som zvedavá.Potom dane vedieť😀My tam ideme tiež s malou dcérou.

beata_k
2. júl 2023

@matusontekkk Hotel neviem. Ale do lietadla sa riadne oblecte. Klima bezi na 200% a byva tam zima. Teda aspon mne. Lieky proti teplote, hnacke, vracaniu a na kasel.

zorkahorka
2. júl 2023

Aspon jeden sirup od horucky, fenistil, dospelacky paralen, mlieko po opalovani, krem na rany.
Brali sme detom aj malicke vankusiky, mladsi na nom spal na letisku, obaja v lietadle. Ak letite v noci, aj tenku mikinu. Pribalte jedlo do ruky a tekutiny, lety meskaju

matusontekkk
autor
2. júl 2023

@leni1977 ako bolo? Oplatilo sa ísť? Aj keď za ten čas sa mohlo toho už veľa pomeniť

matusontekkk
autor
2. júl 2023

@amelia0511 tiež som veľmi zvedavý. Hlavne fotky nás zaujali, vyzerá to na pekný hotel. Letíte z Košíc, či Bratislavy?
Priateľka je dosť vystrašená, lebo ideme so spoločnosťou Smartwings. Mali teraz nejaké problémy v Turecku a Grécku. Snažím sa ju upokojovat, ale popravde aj ja mam trochu obavy z prvého letu. Môžem sa opýtať, kedy ste objednávali dovolenku, koľko Vás vyšla? Dosť som bol prekvapený z vysokých cien.

leni1977
2. júl 2023

@matusontekkk áno, bolo super, nespomínam si na nič, čo by mi prekážalo. Hotel je v hotelovej zóne, od centra vzdialený cca 2 km, takže v noci bude kľud. Kúsok od hotela sú aj obchodíky, reštaurácie, boli tam aj kolotoče, malý mal vtedy 2 roky, každý večer sme chodili.

marsmykkok
2. júl 2023

@matusontekkk Lieky základné, plavky, letné oblečenie, oblečenie na spanie, spodné prádlo, šlapky, sandále, nabíjačky, kozmetiky, krém na opaľovanie a nejaký panthenol ak sa spálite viac. Ja beriem ešte nejaké štipce pár kusov na prádlo. Na seba dajte dlhé nohavice, tenisky, tričko a nejakú ľahšiu mikinu, budete mať, ak bude v lietadle zima, rovnako ušetríte miesto v kufre, také 2 muchy jedno ranou. Môžete si zobrať aj občerstvenie, vodu len na cestu, po check-ine musíte vyhodiť a kúpiť si hore vodu po prejdení kontroly.

marsmykkok
2. júl 2023

A samozrejme pasy/občianske, voucher od CK, zoberte si aj hotovosť, nech nemusíte hľadať bankomaty na mieste.

majlo1234
2. júl 2023

Lietadlo je ako taky velky autobus, bat sa netreba, ked ta sa prispat kynedrilom, alebo nejakym dobrym drunkom pred cestou. Dospelakom na dofcu nic speci netreba, ja kvoli nasmu fototypu vzdy bravam zopar flias 50 opalovaku, pokryvky hlavy, nejake lieky na crevne problemy a lieky proti teplote. A potom knizky pre dospelych aj deti do lietadla, nejake rozpravky v tablete, par pasteliek a papier na zabavu

pigicaj
2. júl 2023

Ahoj, my sme boli presne v tomto hoteli vlani a boli sme velmi spokojni, za mna iba vezmite si obuv do vody lebo plaz je skor kamienkova ako pieskova, ubytovanie super, hotel bol cerstvo po rekonstrukcii, jedlo dobre, bolo z coho vyberat, my sme boli so 4rocnym. Boli sme cez Satur, delegat prijemny a mali tam aj animatorov pre deti.

u2jana
19. dec 2023

@matusontekkk dobry den, boli ste spokojni? Plaz a more bolo ciste? Nefukalo velmi?