Pekný deň žienky, viem, že je tu veľa diskusií o Chorvátsku aj o Biograde ale sú staršie a nik tam neodpisuje. Prosím Vás, tie, čo ste boli v Biograde. Kde je lepšie hľadať ubytovanie, v ktorej časti? Bližšie k pláži Bošana alebo dole pri Soline. Teraz sme sa zmobilizovali a už je skoro všetko vypredané tak by som rada niečo objednala len neviem, že kde je lepšie. Ďakujem za rady.
Ahoj, my sme roky chodievali do tej lokality, ale do Drage, to je tichá dedinka hneď za Biogradom. Pláže jedna kúsok na pešo a väčšia pár minút autom. Majitelia majú viac app. v jednom dome s krásnym výhľadom na more a ostrovy a sú veľmi pohostinní. Najväčší app. hore má 3 izby plus obyvka, veľkú terasu, menšie sú tuším tri. Boli sme tam aj s 5mi deťmi. Často sme chodili do Biogradu na prechádzku, večeru, je to pekná lokalita, aj Pakoštane - ráno káva, čerstvé sladké pečivo....A "Babka" ako ju voláme je veľmi rada, keď si u nej posedíte, hoci aj po návrate z večerného výletu vás "stiahne" (neodmietnete, aj keď máte dosť po celom dni 🙂)), ponúkne domácim páleným, vínkom, pršutom, figami, je aj na predaj samozrejme, syn robí super prosecco, olivový olej, kvalitný. Občas navarila malému "juchu" (polievku) 🙂. Všetkých pozná a nájde ubytko, ak aj ona nemá práve a my sme len tak na víkend prišli....Niektoré roky tam zájdeme, hoci ideme inam na hlavnú dovolenku, ale bývali sme tam asi 5x, aj po dva týždne. Super je vystihnúť festival na VRANA na Vranskom jazere. Tak som si zaspomínala...ak chceš fotky, alebo kontakt môžem poslať, ale čo viem už v marci si to obsadzujú 🙂.